Seraphin opbouwen in Vlaanderen | Graduate Program, Brussels
Toutes les offres

Seraphin opbouwen in Vlaanderen | Graduate Program, Brussels

Démarrage souhaité: 01/01/2021
 • Wilt u alles begrijpen van de start-up wereld, en werken in het hart van een van de een van de Top 100 Insurtech ter wereld? Help ons de wereld van de verzekeringen te revolutioneren!
 • Heb je zin in een uitdaging en wil je echte verantwoordelijkheden op je nemen die een directe impact hebben op de groei van het bedrijf? We zijn op zoek naar medewerkers die proactief zijn en bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van Seraphin.
 • Wilt u werken met zeer dynamische teams? Ons team heeft een gemiddelde leeftijd van 28 jaar!

Wat is Seraphin?

Seraphin vereenvoudigt verzekeringen met digitaal, waardoor klanten hun verzekeringscontracten op één plek kunnen vergelijken, afsluiten en beheren. Meer dan 40 SaaS worden gebruikt om hen een unieke en efficiënte ervaring te bieden. Opgestart in 2015, heeft de groei van Seraphin sinds 2019 een andere dimensie aangenomen en dit zet zich voort in 2020 :
- Een drievoudige omzet in 6 maanden
- 92% van de klanten raden onze diensten aan

Onze bureaus zijn gesitueerd in Brussel, Merode, in het hart van de hoofdstad. Het team bestaat uit twee mede-oprichters met een aanvullende achtergrond (serie-ondernemer, Autodidact) en persoonlijkheden die de unieke cultuur van Seraphin vormen ⭐️
In Januari 2020 hebben we een fonds van 2M€ verworven voor de financiering van onze geographische ontwikkeling en in nieuwe sectoren.

Je missie ?

Wij stellen je voor om bij het Seraphin team te komen voor een periode van 15 maanden (en dit is enkel het begin) in het kader van een graduate program. Dit zal je in staat stellen deel uit te maken van onze scale-up in volle groei en vervolgens verantwoordelijkheid te kunnen nemen.

 1. Commerciële ontwikkeling van de nederlandstalige markt, als Business Developper (70% van de tijd):
  • Als Business Developer is je missie nieuwe klanten te werven. Pour ce Hiervoor moet je potentiële klanten identificeren, contacteren, kwalificeren en overtuigen.
  • Je zal volledig autonoom verantwoordelijk zijn voor jouw klantenportefeuille, met de unieke instrumenten van Seraphin zal je presteren zoals nooit tevoren ! Je zal actief onze processen, onze klanten parcours (fysiek en digitaal) en onze manier van werken uitdagen , wij hebben jouw kijk van buitenaf nodig
  • Doorheen de maanden, zal je verantwoordelijk worden voor de conversion rate van onze producten, je zal de verantwoordelijkheid voor specifieke diensten (Boekhouding, Marketing, HR, of andere -in functie van jouw wensen). De verantwoordelijkheden vormen de kern van de Seraphin ervaring
 2. Tegelijkertijd, ontwikkeling van het Seraphin platform in het nederlands - als Product Developer, zal je de producten en de kennis van Seraphin omvorm (30% van de tijd)
  • Je zal zo veel mogelijk de verzekeringstaken automatiseren
  • Het vinden van oplossingen voor de problemen die zich voordoen met de klantcontacten
  • Het beheer van ongevallen volgen
 3. Tot slot, zal je, gaandeweg en passend bij jouw kennis, verantwoordelijkheden opnemen in het nederlandstalige team (en als alles goed gaat, een echte leadership rol opnemen in dit team)
  • Deelnemen aan het de aanwerving van de juiste personen
  • Je geeft jouw kennis door aan het Seraphin Vlaanderen team door hen op te leiden
  • Deelnemen aan de algemene coaching van de commerciële speech

Als je deze verantwoordelijkheden hebt, kan je :

 1. Een van de managers van het commercieel team van Seraphin worden 🚀 en een volwaardige rechterhand zijn. Dit is onze droom voor jou! 😊
 2. De sleutels hebben om jouw start-up te lanceren; en de twee meest essentiële zaken onder de knie krijgen: de capaciteit hebben om jouw product te verkopen ( wat moet je met een mooi, goed ontworpen product als de klanten het niet kopen); en de capaciteit om jouw product bekend te maken op het internet tegen lage klant acquisitiekosten
 3. Werken in een start-up/bedrijf, door veel dingen te hebben geleerd van een digitale scale-up en hen alle goede ideeën voor te stellen die je bij ons gezien zou hebben !

Wat bieden wij ?:

⭐ Een mentoringprogramma op maat. Eke 1,5 maand, zal je een uur coaching krijgen van je mentor, lid van het management team van Seraphin, die zal zorgen voor de ontwikkeling van jouw competenties, en jouw ervaring zal aanpassen in functie van je wensen.
⭐ De kans om deel te nemen aan een ultra dynamische scale-up, bekend voor zijn resultaten evenals een team dat streeft naar uitmuntendheid
⭐ Een omgeving waarin je op korte tijd veel zal leren - je zal in enkele maanden een echte commerciële expert worden
⭐ De mogelijkheid om elke week vormingen te volgen gegeven door het Seraphin team om alle facetten van een scale-up te kennen (business plan, verkoopsopleiding, welbespraaktheid, marketing, digitale acquisitie, SEO/SEA, Facebook Ads, Google Analytics)
⭐ Een transparant en aantrekkelijk vergoedingspakket
We bieden je een CIP contract aan voor de eerste 6 maanden (inclusief maaltijdcheques)
Volgend op een evaluatie, een CDI contract, als beide partijen akkoord zijn, voor de 9 volgende maanden van het graduate programma ( en het vervolg ;) )
6 weken vakantie per jaar

Je profiel ?:

 • Je houdt van interpersoonlijk contact, en je wilt verkoop- en onderhandelingstechnieken leren
 • Je bent tweetalig - Bij voorkeur is nederlands je moedertaal - aanvankelijk zullen de vormingen in het frans gegeven worden
 • Je houdt van het digitale universum en wenst een digitale professional te worden
 • Je bent snel en enthousiast, je leert (zeer) snel en je bent creatief
 • Je houdt van uitdagingen en je doelen te overschrijden
 • Je wilt er voor gaan voor de volgende twee jaar, voor een job die veel van je zal vragen maar waaruit je voortdurend zal leren, boven al jouw verwachtingen (zoals beschreven in ons Goodbye book)
 • Je houdt ervan te werken in een team en er voor te zorgen dat ze elke dag beter draait

Vertel ons wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je wilt doen ! Wij willen je leren kennen.
Heel het team van Seraphin kijkt er naar uit je te leren kennen !
Contact : tanguy.bocquet(at)seraphin.be

Seraphin Equipe

Toutes les offres