Opel Verzekering šŸš— | Prijs Berekenen Online | Seraphin.be
Seraphin
Een offerte verkrijgen

Hoe vind ik de juiste Opel Verzekering ?

 • check-circle
  Een Autoverzekering voor je Opel
 • check-circle
  Bereken je Autoverzekering in enkele klikken

98%van onze klanten beveelt
ons aan na een schadegeval.

Op zoek naar een Autoverzekering voor je Opel? šŸ“Š Maak een Simulatie en Bereken je Opel Verzekering bij verschillende Verzekeraars met Seraphin

Ben je op zoek naar een verzekering voor je Opel Corsa? Of wil je een Opel verzekering voor je Astra? Maakt niet uit welk merk of model van auto. Seraphin gaat met jou op zoek naar de beste autoverzekering voor je Opel. Maak een simulatie en bereken je autoverzekering bij verschillende verzekeraars.

Wat is de Opel Verzekering in Belgiƫ ?

In Belgiƫ een autoverzekering verplicht voor elke auto. Dit is de burgerlijke aansprakelijkheid. Maar je kan naast deze waarborg ook andere waarborgen afsluiten die andere risico's voor je auto dekken. In het algemeen zijn er 5 waarborgen die je kan afsluiten voor je Opel verzekering:

 • De burgerlijke aansprakelijkheid: Dit is het wettelijk verplicht minimum. Het dekt de materiĆ«le en lichamelijke schade die je aan derden veroorzaakt.
 • De rechtsbijstand: Deze waarborg beschermt jouw belangen als bestuurder. Ze komt tussen voor verschillende kosten die kunnen voortkomen uit een ongeval. Ze betaald de advocaatkosten, onderhandelingen, minnelijke schikking enz.
 • De bestuurdersverzekering: Deze waarborg komt tussen voor de lichamelijke schade van de bestuurder. Het dekt de medische kosten maar ook een mogelijke arbeidsongeschiktheid of eventueel overlijden.
 • De Omnium: Dit is een waarborg voor de materiĆ«le schade aan je auto. De meeste verzekeringsmaatschappijen voorzien twee formules. De mini-omnium die veel voorkomende schade dekt zoals brand, diefstal, glasbreuk, enz. En de full omnium die ook de materiĆ«le schade die jezelf veroorzaakt dekt.
 • De bijstand: Dit is een waarborg die je beschermt voor autopech. Ze komt tussen voor verschillende kosten zoals de pechverhelping, het takelen, de repatriĆ«ring, enz. Sommige verzekeringsmaatschappijen voorzien ook een vervangwagen om de reis verder te zetten.

Hoe maak ik een Simulatie voor mijn Opel Verzekering ?

Opel biedt in partnerschap met AXA een autoverzekering aan voor je Opel. Maar er zijn nog veel andere verzekeringsmaatschappijen die een verzekering aanbieden voor je Opel. Bij Seraphin raden we altijd aan om verschillende autoverzekeringen te vergelijken. Zo vind je de beste autoverzekering voor je Opel. Bij Seraphin kan je een simulatie maken en je autoverzekering berekenen bij verschillende verzekeringsmaatschappijen waaronder AXA.

Een simulatie bij Seraphin is zeer eenvoudig. Je hoeft slechts 6 vragen te beantwoorden. Aan de hand van deze vragen selecteren we de aanbiedingen die het best bij je passen. Achteraf kan je deze nog verder verfijnen. Zo vind je eenvoudig en snel de autoverzekering die het best bij je past.

Wil je het ook proberen?

De voordelen van een Opel verzekering

Zoals eerder vermeldt, verkoopt Opel ook autoverzekeringen in samenwerking met de verzekeringsmaatschappij AXA. Deze Opel verzekering heeft verschillende voordelen:

 • Je moet geen franchise betalen voor je eerste ongeval waarvoor je in fout bent
 • Als je een omnium afsluit, bewaart de Opel zijn waarde gedurende de eerste drie jaren in geval van diefstal of totaalverlies.
 • Als je meer dan 11 jaar over een rijbewijs beschikt en je hebt een bonus malus van 0, zal dit geen repercussie hebben op je bonus malus of je verzekeringspremie
 • Je krijgt een gratis vervangwagen als je auto hersteld wordt in een Opel garage. Je hebt ook recht op een vervangwagen voor 30 dagen in geval van diefstal.

Let op! Als je een nieuw auto koopt van een ander merk, kan je deze verzekering niet overzetten op je nieuwe auto.

Je kan genieten van de voordelen van een Opelverzekering. Daartegenover heb je niet de voordelen van een verzekeringsmakelaar. Een verzekeringsmakelaar gaat altijd met jou op zoek naar de beste oplossing voor je autoverzekering. Ook helpt ze jou met het beheer van je verschillende verzekeringscontracten en staat ze aan je zijde in geval van schade.

Contact Opel Verzekering

Dit zijn de contactgegevens van de Opel verzekering:

Tel: 03 450 63 29
E-mail: [email protected]
Adres: Opel nv, Prins Boudewijnlaan 24A, 2550 Kontich

Ā 

Voor je Opel verzekering kan je bij Opel zelf een autoverzekering afsluiten. Deze verzekering is in partnerschap met Servis (AXA). Of je kan de verschillende autoverzekeringen op de markt vergelijken met Seraphin. Twijfel niet langer en ga op zoek naar de autoverzekering die het best bij je past!

Auteur van het artikel:

Tanguy Bocquet
Tanguy Bocquet

Verzekeringsexpert bij Seraphin

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Seraphin

Zeer reactieve maatschappij, snelle behandeling van de dossiers. Ik verplaats me enkel met een motor. Ik beveel deze verzekeringsmaatschappij sterk aan. Zeer tevreden van hun diensten. Bedankt aan alle medewerkers !

Agathe P.
Viktor
Metselaar