Toyota Verzekeringen 🚗 | Prijs Berekenen | Seraphin.be
Seraphin
Een offerte verkrijgen

Alles over de Toyota Autoverzekeringen

 • check-circle
  De Toyota Autoverzekering
 • check-circle
  Bereken je Autoverzekering in 1 Minuut

98%van onze klanten beveelt
ons aan na een schadegeval.

Op zoek naar een Autoverzekering voor een Toyota? 🔎 Alle informatie over je Autoverzekering. Maak een Simulatie voor je Toyota Verzekering

Heb je een Toyota truck gekocht of een Toyota sedan? In elk geval geen slechte keus. Toyota is bekend voor zijn kwaliteitsvolle auto's. Ben je nu nog op zoek naar een kwaliteitsvolle Toyota verzekering? Met Seraphin kan je een simulatie maken voor je autoverzekering, maakt niet uit welk merk. Met Seraphin vind je de beste autoverzekering die past bij jou en jouw budget.

 

Dit artikel gaat over de autoverzekering voor Toyota. Je vindt hier de volgende informatie

 • Hoe je een simulatie maakt voor je autoverzekering
 • Wat de prijs van je autoverzekering bepaalt
 • De verschillende waarborgen van een autoverzekering
 • De geschiedenis van Toyota
 • Hoe je Toyota kan contacteren

Toyota Verzekeringen: Hoe maak ik een Simulatie ?

Je kan bij verschillende verzekeraars een autoverzekering vinden voor je Toyota. Zelfs Toyota verkoopt autoverzekeringen voor haar auto's. We raden bij Seraphin aan altijd de verzekeringsmarkt te vergelijken. Zo vind je een autoverzekering die al jouw risico's dekt aan een uitstekende prijs.

Bij Seraphin kan je een simulatie maken voor je Toyota autoverzekering. Wij werken als onafhankelijk makelaar samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen we voor elke klant een autoverzekering vinden op maat, aan een uitstekende prijs.

De simulatie met Seraphin is heel eenvoudig. Je hoeft slechts 6 vragen te beantwoorden over jezelf en je auto. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij voor jou een autoverzekering berekenen. Denk je dat je recht hebt op korting? Dat kan zeker. Je kan nog extra vragen invullen die een korting kunnen geven op je autoverzekering. Wil je het ook proberen?

Wat bepaalt de Premie van mijn Toyota Verzekering ?

Als je een simulatie maakt voor Toyota verzekeringen of een ander merk, dan kan je verzekeringspremie verschillen met andere personen. Ben je benieuwd waarom? Verzekeringsmaatschappijen gebruiken hun eigen formules voor het bepalen van je verzekeringspremie. In het algemeen spelen de volgende factoren een rol:

 • Je leeftijd
 • De leeftijd van je Toyota
 • Het model en het vermogen van je Toyota
 • De brandstof en het verbruik van je Toyota
 • De waarborgen die je wilt afsluiten voor je Toyota
 • Je ervaring als bestuurders (Het aantal jaar dat je een definitief rijbewijs bezit en je schadeverleden)

Wat zijn de Voordelen van een Verzekeringsmakelaar voor een Toyota verzekering ?

Er zijn verschillende verzekeraars. Je kan een verzekering aanvragen bij een directe verzekeraar, bank-verzekeraar, een verzekeringsmakelaar en zelfs Toyota.
Maar wat is nu het verschil tussen al hun verzekeringen.

Het voordeel van een directe verzekeraar en een bank-verzekaar is het ontbreken van een tussenpersoon. Echter is dit volgens Seraphin juist en nadeel.

Een verzekeringsmakelaar zoals Seraphin is een neutraal tussenpersoon tussen de verzekeringsnemer en de verzekeringsmakelaar. Een van de grote voordelen is het neutrale advies van een verzekeringsmakelaar. Wij en andere verzekeringsmakelaars werken immers samen met verschillende verzekeraars. Dit zorgt ervoor dat wij objectief de verschillende autoverzekeringen kunnen vergelijken voor onze klanten.

Niet enkel heb je onafhankelijk advies. Je makelaar staat ook aan je zijde. Wij zijn neutraal en zullen je op elk vlak van je verzekering helpen en ondersteunen. Wij zoeken naar een autoverzekering die bij je past, we onderhandelen voor jou met de verzekeringsmaatschappij over mogelijke kortingen maar we staan ook aan je zijde als je een schadegeval hebt. Een verzekeringsmakelaar is er voor jou.

De verschillende Waarborgen voor Toyota Verzekeringen

Voor elke autoverzekering kan je verschillende waarborgen afsluiten. Een waarborg is een bescherming tegen een specifiek risico. Je kan zelf kiezen welke waarborgen je opneemt want je loopt een ander risico me je Toyota Prius die je gebruikt voor de weg naar het werk of je Toyota Hilux die je gebruikt om spullen te verplaatsen of op braakliggend terrein.

In het algemeen zijn er 5 waarborgen die je kunt afsluiten:

 • De burgerlijke aansprakelijkheid: Deze waarborg komt tussen voor de schade die je aan derden veroorzaakt. Ze is in België wettelijk verplicht.
 • De rechtsbijstand: Deze waarborg beschermt je belangen als bestuurder. Ze komt tussen voor advocaatkosten, een minnelijke schikking, gerechtskosten, enz.
 • De bestuurdersverzekering: Waarom enkel je auto verzekeren en niet jezelf? Deze verzekering komt tussen voor de verschillende verwondingen die je kan oplopen als je een auto bestuurt. Ze betaalt de medische kosten, arbeidsongeschiktheid en de kosten van een eventueel overlijden.
 • De omnium: Je kan met een auto gemakkelijk materiële schade oplopen. De omnium dekt de schade aan je eigen auto. In het algemeen zijn er 2 formules voor een omnium. De mini omnium die tussen komt voor veel voorkomende schade zoals brand, glasbreuk, natuurkrachten, een botsing met een dier en diefstal. En de full omnium die dezelfde bescherming biedt als een mini omnium, maar je ook dekt voor de materiële schade die je zelf veroorzaakt aan de auto.
 • De bijstand: Deze waarborg helpt je als je in panne valt met de auto. Ze komt tussen voor de pechverhelping maar ook het takelen als de auto niet direct hersteld kan worden. Bij sommige verzekeringsmaatschappijen wordt er ook een vervangwagen voorzien.

De Geschiedenis van Toyota

Toyota is opgericht in 1937 in Japan. Het doel van Toyota was de beste auto's ter wereld te bouwen. Na de tweede wereldoorlog werd een kwaliteitscontrole systeem opgestart. Het 'Toyota production system'. Dit is later bekend geworden onder de term 'lean manifacturing'.

Het doel van Toyota is geslaagd. Het merk staat over de hele wereld bekend als een betrouwbaar automerk. Een voorbeeld van de kwaliteit van Toyota werd bewezen in een aflevering van Top gear (seizoen 3 episode 5). Dit zou je niet zeggen met het Europees marktaandeel van 5%. Maar als top 3 autoproducent is Toyota bekend over heel de wereld. Tot heden is de Toyota Prius het best verkochte hybride model ter wereld.

Contact Toyota

Als je Toyota wilt contacteren kan dit via een van de officiële Toyota verdelers. Je kan een lijst met al deze verdelers vinden op de site van Toyota. De klantendienst is ook bereikbaar op het nummer +32 2 386 72 11

Voor vragen en advies over je Toyotaverzekering kan je een van onze adviseurs contacteren op het nummer 02 808 11 78 of per e-mail op [email protected]

 

Toyota staat bekend voor hun betrouwbaarheid. Als je op zoek bent naar een betrouwbare autoverzekering voor je Toyota kan je een simulatie maken met Seraphin. Wij vinden de verzekering die het best bij jou en je Toyota past.

Auteur van het artikel:

Andreas Stryckers
Andreas Stryckers

Verzekeringsexpert

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Seraphin

Fantastisch om online een verzekering af te sluiten, een van de beste verzekeringen omdat ze onafhankelijk zijn ! En de dekkingen die ze aanbieden blijven toenemen. Ze worden steeds belangrijker! Blijf zo voort doen!

Agathe P.
Niels
Advocaat