Offerte Autoverzekering 🧾 | Online Berekenen | Seraphin.be
Seraphin
Een offerte verkrijgen

Een Offerte voor je Autoverzekering: Alles wat je moet weten om goed te Vergelijken!

  • check-circle
    Een Gratis Autoverzekering Offerte
  • check-circle
    Bereken je Autoverzekering in enkele Klikken

98%van onze klanten beveelt
ons aan na een schadegeval.

Wil je een Offerte voor je Autoverzekering? 📊 Maak een Simulatie en Bereken de Prijs van je Autoverzekering Online met Seraphin. Gratis Offerte Online

Ben je op zoek naar een nieuwe autoverzekering? Wil je graag een gratis offerte online? Dan ben je op de juiste plek. Bij Seraphin kan je online gratis een simulatie maken voor je autoverzekering. Je krijgt niet enkel online een offerte maar je kan ook online je autoverzekering afsluiten.

Simulatie van de Offerte voor mijn Autoverzekering

Wanneer je op zoek bent naar de beste autoverzekering is het belangrijk dat je de verschillende autoverzekeringen vergelijkt. Dit gaat het gemakkelijkst met een simulatie waarbij je in één keer verschillende autoverzekeringen vergelijkt.

Met Seraphin kan je in de offertes van verschillende autoverzekeringen in één keer vergelijken. We zorgen ervoor dat je de prijs en waarborgen bij verschillende verzekeraars kan vergelijken.

De Autoverzekering Offerte: Wat is een Waarborg?

Een autoverzekering bestaat uit verschillende waarborgen. Elke waarborg is een een bescherming die je dekt tegen een specifiek risico. Zo heb je de burgerlijke aansprakelijkheid(BA), rechtsbijstand, omnium. Elk van deze waarborgen heeft een unieke bescherming. Als je een autoverzekering vergelijkt is het niet enkel belangrijk de prijs te vergelijken. De waarborg en dus de dekking tegen een bepaald risico kan ook verschillen.

Vergelijking van verschillende Offertes voor je Autoverzekering in België

Om je een idee te geven over de verschillende prijzen van een autoverzekering hebben wij een simulatie gemaakt bij verschillende verzekeringsmaatschappijen:

  1. Een moeder, 45 jaar, wonende in Waals-Brabant. Ze rijdt met een Volkswagen Golf en heeft al meer dan 20 jaar een rijbewijs. In de laatste 5 jaar heeft ze geen enkel ongeval gehad
Verzekeraar BA Mini-Omnium Full Omnium
Aedes 355€ 272€ 680€
Allianz 718.07€ - 896.38€
AXA 891.21€ - 933.24€
Baloise 798.53€ - 974.56€
Corona Direct 216.04€ 381.16€ 744.51€
Ethias 327.20€ 547.29€ 924€
ING 272.54€ 160.02€ 537.74€
Vivium 285.18€ 386.70€ 727.96€
  1. Een vader, 37 jaar, wonende in Brussel. Hij rijdt met een Renault Clio en heeft al 17 jaar rijbewijs. Hij heeft 3 jaar geleden een ongeval gehad waarvoor hij in fout was
Verzekeraar BA Mini-omnium Full Omnium
Aedes - - -
Allianz 992.77€ - 1295.37€
AXA 554.34€ - 848.90€
Baloise - - -
Corona Direct 311.85€ 569.78€ 1132.28€
Ethias 441.91€ 476.30€ 931.40€
ING 1045.27€ 994.85€ 2110.27€
Vivium - - -
 

Als je een ongeval hebt gehad in de laatste 5 jaar waarvoor je in fout was, zal de premie van je autoverzekering hoger liggen. Vergeet dit zeker niet te vermelden in je simulatie.

De 2 voorbeelden tonen de verschillen in de offerte van een autoverzekering. Ben je benieuwd hoe de offerte van jouw autoverzekering eruit ziet?

Hoe krijg ik Online een Offerte voor de Verzekering van mijn Auto ?

Seraphin heeft als eerste digitale verzekeringsmakelaar in België een eigen platform ontwikkeld. Hierbij is het mogelijk de offertes van verschillende autoverzekeringen online te vergelijken. Het is niet meer noodzakelijk om een vragenlijst van een twintigtal vragen in te vullen en dan te wachten op een mail met een offerte. Deze kan je nog verder verfijnen door andere bijkomende vragen in te vullen.

Het is niet enkel mogelijk online een offerte voor je autoverzekering te vinden. Je kan deze autoverzekering ook direct volledig online afsluiten. Je kan simpelweg foto's sturen van de noodzakelijke documenten en zelfs online handtekenen. Gedaan met al dat papierwerk! Met Seraphin sluit je een autoverzekering 100% online af.

Wat zijn de voordelen van een Online Autoverzekering Offerte ?

Als je autoverzekeringen online vergelijkt, vind je niet enkel de goedkoopste optie. Je kan ook de verschillende dekkingen vergelijken. Wij vergelijken niet enkel de prijs maar ook de waarborgen van verschillende autoverzekeringen. Zo vind je een autoverzekering die volledig bij je past. Wil je het ook proberen?

 

Met Seraphin vind je de offerte van je autoverzekering online. Wij gaan met jou op zoek naar de autoverzekering die het best past bij jou en jouw budget.

Auteur van het artikel:

Andreas Stryckers
Andreas Stryckers

Verzekeringsexpert

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Seraphin

De prijzen, de reactiviteit en de sympathie zijn een plus punt 👍

Agathe P.
Peter
Metselaar