Aon Autoverzekering šŸš— | Bereken je Prijs | Seraphin.be
Seraphin
Een offerte verkrijgen

Alles dat je moet weten over de Aon Autoverzekeringen

 • check-circle
  Alles over de Aon Aurtoverzekering
 • check-circle
  Bereken en Vergelijk je Autoverzekering in 1 minuut

98%van onze klanten beveelt
ons aan na een schadegeval.

Wil je meer Weten over de Aon Autoverzekering? Vind hier meer Informatie. šŸ§® Bereken de Prijs van je Autoverzekering en Vergelijk Online

Heb je een auto gekocht en ben je op zoek naar de juiste autoverzekering? Dankzij de digitalisatie van Seraphin kan je eenvoudig en snel je autoverzekering online berekenen bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Als je een aanbieding vindt die bij je past, kan je zelf vanuit je zetel deze autoverzekering afsluiten. Probeer het nu en zoek een autoverzekering die bij je past.

Ben je op zoek naar de Aon Autoverzekeringen? Seraphin geeft je in dit artikel meer informatie om jou te helpen een goede keuze te maken voor je autoverzekering.

Aon Autoverzekeringen Berekenen

Aon is een verzekeringsmakelaar die in meer dan 120 verschillende landen actief is. Ze staat bekend voor haar verschillende verzekeringen in risk management. Ze biedt ook verzekeringscontracten aan voor auto's. Als je meer informatie wilt krijgen over de prijs van een Aon autoverzekering, zal je zelf contact moeten opnemen met Aon.

De waarborgen van de Aon Autoverzekeringen

Elk verzekeringscontract bestaat uit verschillende waarborgen. Deze waarborgen bieden een bescherming tegen een specifiek risico dat je kan lopen als je met de auto rijdt. Ze zijn min of meer hetzelfde bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen maar kunnen niettemin toch verschillen in kleine dingen. Hieronder krijg je een lijst met de verschillende waarborgen die je kan afsluiten in een verzekeringscontract:

 • De burgerlijke aansprakelijkheid: Deze waarborg komt tussen voor de schade aan derden als jij zelf een ongeval veroorzaakt. Het is de wettelijke verplichte verzekering voor elke auto in BelgiĆ«. Ze komt tussen voor zowel de lichamelijke als materiĆ«le schade van de tegenpartij. Let op: Ze komt enkel tussen voor de schade van de tegenpartij. Niet voor de materiĆ«le of lichamelijke schade die je zelf kan oplopen.
 • De omniumverzekering: Deze verzekering dekt je voor de materiĆ«le schade aan je eigen auto. Ze bestaat uit twee verschillende dekkingen: De mini omnium en de full omnium. De mini omnium is een dekking voor de materiĆ«le schade aan je eigen auto dat niets te maken heeft met je rijgedrag. Het komt bv. tussen voor glasbreuk, brand, diefstal, enz. De full omnium breidt de mini omnium verder uit naar de schade die jij zelf veroorzaakt aan je voertuig zoals na een ongeval waarvoor jij in fout bent.
 • De rechtsbijstand: Deze waarborg zal je rechten als bestuurder beschermen. Ze komt tussen voor de kosten die je kan oplopen als je een geschil hebt over de aansprakelijkheid of de kosten van een tegenexpertise als je niet akkoord gaat met de eerste expertise. Deze waarborg wordt aanbevolen voor elke bestuurder. Ze is immers de verzekering voor een goed en snel schadebeheer
 • De bijstand: Als je vertrekt op een roadtrip en je in panne valt, zal deze waarborg je gerust stellen. Ze komt immers tussen voor de depannage kosten, de mogelijke sleepkosten en in sommige gevallen voor een vervangwagen. Zo zal je in een mum van tijd je roadtrip kunnen verder zetten zonder je zorgen te moeten maken over de kosten van de pechverhelping.
 • De bestuurdersverzekering: Als je een ongeval hebt waarvoor je in fout bent en je hebt een full omnium, dan zal je geen zorgen hebben over de materiĆ«le schade die je lijdt. Maar wat dan met de lichamelijke schade. Het is altijd mogelijk gewond te geraken tijdens een ongeval. De bestuurdersverzekering zal tussenkomen voor de medische kosten die kunnen voortkomen uit een ongeval. Zelfs als je in fout bent. Sommige bestuurdersverzekeringen voorzien ook een tussenkomst in geval van tijdelijke of permanente arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Wat zijn de voordelen van een Aon Autoverzekering ?

Bij Aon kan je online een offerte aanvragen via de website. Echter voorzien zij zeer weinig informatie voordat je een offerte aanvraagt.

Bij Seraphin kan je ook een offerte online aanvragen bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Je geniet naast de eenvoudige en snelle berekening van je autoverzekering, ook van het advies van onze verzekeringsexperten. Zij begeleiden jou in het kiezen van de juiste autoverzekering en zullen meehelpen zoeken naar een autoverzekering die past bij jou en jouw budget.

Contact gegevens van Aon Belgiƫ

Het hoofdkantoor van Aon Belgiƫ situeert zich in de Telecomlaan 5- 7 te Diegem
Ze zijn ook bereikbaar op het nummer +32 2 730 95 11

Auteur van het artikel:

Andreas Stryckers
Andreas Stryckers

Verzekeringsexpert

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Seraphin

Super service. Ze zijn snel en kennen hun beroep. Zeker aanbevolen!

Agathe P.
Dries
Banketbakker