Baloise Autoverzekering 🚘 | Bereken de Prijs | Seraphin.be
Seraphin
Een offerte verkrijgen

Alles dat je moet Weten over de Baloise Autoverzekering

 • check-circle
  Bereken je autoverzekering in 1 minuut
 • check-circle
  Alles over de Baloise Autoverzekering

98%van onze klanten beveelt
ons aan na een schadegeval.

Vind alle Informatie over de Baloise Autoverzekering! Bereken de Prijs met Seraphin en Vergelijk je Autoverzekering 📊 !

Heb je een nieuwe auto? Of zoek je een goedkopere autoverzekering? Kom alles te weten over de Baloise autoverzekering en maak een simulatie met Seraphin. Wij vergelijken verschillende verzekeringsmaatschappijen en vinden een autoverzekering op maat.

Baloise is een gerenommeerde verzekeraar die ook autoverzekeringen aanbiedt. Ze is gekend voor haar betrouwbaarheid en haar uitgebreide waarborgen.

 

In dit artikel presenteren we de Baloise autoverzekering. Je vindt hier informatie over:

      
 • De Baloise autoverzekering voor ervaren bestuurders
 •     
 • De Baloise autoverzekering voor jonge bestuurders
 •     
 • De omniumverzekering van Baloise
 • Waar je de algemene voorwaarden van een Baloise autoverzekering vindt
 • Hoe je een simulatie maakt voor een Baloise autoverzekering

Waarom kiezen voor een Baloise Autoverzekering ?

De Baloise autoverzekering staat bekend voor haar betrouwbaarheid. Daarom raadt Seraphin ook aan een Baloise autoverzekering af te sluiten als ze de beste oplossing biedt voor je autoverzekering. Ze biedt verschillende voordelen:

De Baloise autoverzekering: Een autoverzekering voor bestuurders ouder dan 30 jaar

De Baloise autoverzekering kan zeer voordelig zijn. Echter neemt Baloise niet systematisch een risico. Ze is goedkoop voor oudere bestuurders met meer dan 5 jaar ervaring en een blanco schadeverleden. Hiervoor zal ze een schadeattest vragen dat je kan krijgen bij je huidige verzekeraar. Met dit bewijs dat je in de laatste 3 tot 5 jaar geen ongeval hebt gehad, zal je genieten van een voordelig tarief bij Baloise.

De Baloise autoverzekering: Een autoverzekering voor bestuurders jonger dan 30 jaar ?

Als jonge bestuurder is het niet altijd gemakkelijke een autoverzekering te vinden. Verzekeringsmaatschappijen nemen niet graag het risico, zeker als je al een ongeval hebt gehad.

Baloise accepteert niet graag slechte bestuurders. Echter heeft ze verschillende verzekeringsproducten voor families. Als je ouders bij Baloise verzekerd zijn, kan je genieten van enkele kortingen, zeker als je nog bij je ouders woont.

Als je een auto hebt met een groot vermogen, zal je al gemerkt hebben dat het niet eenvoudig is een verzekeraar te vinden voor je auto. Baloise verzekert ook auto's met een groot vermogen, alhoewel ze hiervoor een iets hoger tarief zal vragen.

De Baloise autoverzekering: Is dit de Beste Omniumverzekering ?

De omniumverzekering van Baloise kan enorm voordelig zijn als je een full omnium afsluit. De prijs hangt natuurlijk af van de auto zelf en jouw profiel als bestuurder. Maar prijs-kwaliteit gezien is het een zeer voordelige autoverzekering voor bestuurders ouder dan 40 jaar. Ze bevat de volgende waarborgen:

 • Je bent gedekt voor de schade die je veroorzaakt aan je eigen voertuig zoals de schade die je oploopt na een ongeval waarvoor je in fout bent.
 • Ze dekt de schade van diefstal.
 • Ze dekt de schade van glasbreuk.
 • Ze dekt de schade van een botsing met een dier.
 • Ze dekt je materiële schade.
 • Ze voorziet een vervangwagen als je auto in panne valt en de herstellingen langer dan 2u duren in België of 24u in het buitenland.

De omniumverzekering van Baloise is nog niet online beschikbaar. Als je jouw verzekering berekent, kan je contact opnemen met een van onze verzekeringsexperts die jou zal helpen deze verzekering af te sluiten.

Hoe maak ik een simulatie voor een Baloise Autoverzekering

Met Seraphin kan je verschillende autoverzekeringen berekenen waaronder de autoverzekering van Baloise. Wij stellen je 6 vragen waarmee we op zoek gaan naar de autoverzekering die het best past bij jou en jouw budget. Twijfel niet langer en maak eenvoudig en snel een simulatie voor jouw autoverzekering.

Je kan niet enkel gratis, eenvoudig en snel een simulatie maken, maar je kan ook direct je autoverzekering online afsluiten met Seraphin. Je hoeft zelfs niet ui je zetel te komen om je auto te verzekeren.

De Combinatieverzekering van Baloise

Baloise verkoopt ook zeer voordelige verzekeringen als je de verzekering van je auto en motor combineert. Met deze verzekering kan je verschillende kortingen krijgen als je meerder voertuigen bezit. Je kan hiervoor je verzekeringsmakelaar Seraphin contacteren op het nummer: + 32 2 896 24 19 of per e-mail: [email protected]

De Baloise Autoverzekering: Waar vind ik de Algemene Voorwaarden ?

Als je op zoek bent naar de algemene voorwaarden kan je deze vinden op de site van Baloise zelf. Als je bij Seraphin je autoverzekering berekent zal je altijd een link vinden in de aanbieding naar de algemene voorwaarden van een product.

 

Baloise biedt zeer voordelige autoverzekeringen aan voor bestuurders met een goed schadeverleden en enkele jaren ervaring. Ze heeft een uitstekende omnium voor iemand die ouder is dan 40 jaar. Je kan met Seraphin je autoverzekering berekenen en vergelijken tussen verschillende maatschappijen. Twijfel niet langer en kijk of de Baloise autoverzekering bij jou past !

Auteur van het artikel:

Andreas Stryckers
Andreas Stryckers

Verzekeringsexpert

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Seraphin

Super service. Ze zijn snel en kennen hun beroep. Zeker aanbevolen!

Agathe P.
Dries
Banketbakker