ING Autoverzekeringen | Simulatie Online 📊 | Seraphin.be
Seraphin
Een offerte verkrijgen

Alle Informatie over de ING Autoverzekeringen

 • check-circle
  Een ING Autoverzekering
 • check-circle
  Bereken je Autoverzekering in 1 minuut

98%van onze klanten beveelt
ons aan na een schadegeval.

Je wilt een ING Autoverzekering voor je Nieuwe Auto 🚘? Hier vind je alle informatie over de ING Autoverzekering. Bereken je Autoverzekering met Seraphin

Op zoek naar meer informatie over ING autoverzekeringen? Je bent op de juiste plaats. Wij leggen de ING autoverzekering voor je uit. Wil je een autoverzekering berekenen ? Maak een simulatie voor jouw autoverzekering bij verschillende verzekeringsmaatschappijen met Seraphin.

Je bent niet de enige die op zoek gaat naar de ING autoverzekeringen. ING is bekend in zowel de bankwereld als verzekeringswereld. Ze verkopen hun verzekeringen in verschillende Europese landen.

 

In dit artikel leggen we de ING autoverzekeringen uit. Je vindt informatie over:

 • De waarborgen van een ING autoverzekering
 • Hoe je een ING autoverzekering afsluit
 • Hoe je ING contacteert

Wat zijn de Waarborgen van ING Autoverzekeringen ?

Zoals elke autoverzekering, kan je bij de ING autoverzekering ook verschillende waarborgen afsluiten. Omdat deze verschillen bij elke verzekeringsmaatschappij, gaan we je de waarborgen van de ING autoverzekering zo duidelijk mogelijk uitleggen.

ING Autoverzekeringen: De Burgerlijke Aansprakelijkheid

De burgerlijke aansprakelijkheid is het wettelijk verplichte minimum van een autoverzekering. Deze basiswaarborg komt tussen voor de lichamelijke en materiële schade van derden die je kan veroorzaken tijdens een ongeval waarvoor je in fout bent. Ze komt ook tussen voor de schade van de passagiers in de auto.

Bij de ING autoverzekering bevat de burgerlijke aansprakelijkheid ook een waarborg Service bij Schade. Deze komt tussen voor de bijstand na een ongeval in België.

Let op: De burgerlijke aansprakelijkheid komt enkel tussen voor de schade die je aan derden veroorzaakt. Ze komt niet tussen voor jouw materiële en lichamelijke schade.

ING Autoverzekeringen: De Rechtsbijstand

De rechtsbijstand van ING neemt alle kosten op zich voor het verdedigen van jouw belangen. Ze komt tussen voor advocaatkosten, gerechtskosten, enz. Bijvoorbeeld: Als na een ongeval een expertise wordt uitgevoerd en de prijs van je auto wordt te laag ingeschat, kan je met de rechtsbijstand een tegenexpertise aanvragen.

ING Autoverzekeringen: De Mini-Omnium

De mini-omnium is een bescherming voor de materiële schade aan je auto. Ze komt tussen voor verschillende onverwachte gebeurtenissen die je auto kunnen beschadigen zoals:

 • Glasbreuk
 • Diefstal
 • Brand
 • Hagel

Als je deze bescherming verder wilt uitbreiden kan je een Omnium afsluiten.

ING Autoverzekeringen: De Omnium

De Omnium van ING bevat dezelfde waarborg als de mini-omnium maar wordt verder uitgebreide naar de schade aan je auto waarvoor je zelf in fout bent. Bijvoorbeeld de schade aan je auto na een ongeval waarvoor je in fout was, als je tegen een boom rijdt, enz.

ING Autoverzekeringen: De Bestuurdersverzekering

Een bestuurdersverzekering is een waarborg die de bestuurder zelf verzekert. Als je verwondingen oploopt na een ongeval waarvoor je in fout was, zal de verzekering de medische kosten betalen. Daarnaast zal ze ook tussenkomen in geval van loonsverlies door arbeidsongeschiktheid na een ongeval, of bij een eventueel overlijden.

ING Autoverzekeringen: De Bijstand

In de basiswaarborg van een ING autoverzekering zit altijd een Service bij Schade. Deze komt tussen voor de bijstand na een ongeval in België. Maar je kan ook de optionele waarborg bijstand pech afsluiten voor het binnen- en buitenland. Ze verleent bijstand na pech of ongeval in zowel België als het buitenland.

ING Autoverzekeringen: Premiebescherming

Bij de ING Autoverzekering bestaat er ook een waarborg Premiebescherming na schade. Deze waarborg zorgt er voor de je premie niet stijgt na een ongeval waarvoor je in fout was.

Waar sluit ik een ING Autoverzekering af ?

Als u een ING autoverzekering wilt afsluiten, kan dit via de website van ING. Je kan ook altijd naar een ING kantoor gaan.

Wil je een ING autoverzekering vergelijken met verschillende andere autoverzekeringen op de markt? Dit kan met Seraphin. Je kan eenvoudig en snel je autoverzekeringen berekenen online. In 1 minuut vind je een verzekering die bij je past.

Hoe Contacteer ik ING Autoverzekeringen ?

Als je ING wilt contacteren voor autoverzekeringen kan je dit doen in een van de vele kantoren over heel België. Ze zijn ook bereikbaar op het nummer +32 2 464 60 01

Auteur van het artikel:

Andreas Stryckers
Andreas Stryckers

Verzekeringsexpert

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Seraphin

SERAPHIN is de ideale verzekeraar als je geen fan bent van administratie! Dankzij een simulatie verkrijg je snel een voorstel voor 3 verzekeringsproducten met een duidelijke vergelijking. Zonder een papier te !

Agathe P.
Anouk
Apothekeres