Marsh Verzekering Oldtimer šŸš˜ | Prijs Berekenen | Seraphin.be
Seraphin
Een offerte verkrijgen

Alles informatie over de Marsh Verzekering voor een Oldtimer

 • check-circle
  Alles over de Marsh Oldtimerverzekering
 • check-circle
  Bereken je autoverzekering in 1 minuut

98%van onze klanten beveelt
ons aan na een schadegeval.

Verzeker uw hoofdvoertuig EN uw oldtimer bij Seraphin. Ontdek meer over de Oldtimer verzekering bij Seraphin! Gratis offerte in een minuut

Op zoek naar een autoverzekering voor je oldtimer? De Amerikaanse maatschappij Marsh & Mclennan is wereldleider in verzekeringen onder meer bekend voor de oldtimerverzekering.

Om uw oldtimer bij Seraphin te verzekeren, moet u ook uw hoofdvoertuig bij Seraphin verzekeren. Zonder dit hoofdvoertuig zal Seraphin u helaas geen autoverzekering voor uw oldtimer kunnen aanbieden.

Wil je de verschillende verzekeringsmaatschappijen in Belgiƫ ontdekken? Maak een simulatie en bereken je autoverzekering met Seraphin.

Hoe maak ik een simulatie voor de Oldtimerverzekering van Marsh ?

Het is niet mogelijk om voor een Marsh verzekering een simulatie te maken online. Ze geven enkel wat informatie op hun website.

Gelukkig is dit wel mogelijk met Seraphin. Je hoeft slechts 6 vragen in te vullen en je vindt al meer informatie over je autoverzekering. Deze kan je nog verdere specifiƫren door alle opties aan te duiden waardoor je van extra korting kan genieten. En als je vragen hebt kan je ineens de verzekeringsexperts van Seraphin contacteren.

De 5 Waarborgen van de Marsh Verzekering voor je Oldtimer

De Marsh verzekering richt zich vooral op oldtimers. Dit merk je ook aan hun samenwerking met verschillende oldtimer verenigingen zoals de BFOV. De oldtimer verzekering van Marsh bestaat uit 5 waarborgen:

 • De burgerlijke aansprakelijkheid: Deze waarborg komt tussen voor de lichamelijke en materiĆ«le schade veroorzaakt aan derden. Ze is de wettelijke verplichte verzekering voor elke auto in het verkeer. Let op: Ze komt enkel tussen voor de schade aan derden, niet je eigen materiĆ«le en lichamelijke schade
 • De rechtsbijstand: Deze waarborg staat je bij tijdens geschillen. Ze betaalt de verschillende juridische kosten na een ongeval zoals een minnelijke schikking, advocaatkosten, gerechtskosten, enz.
 • De bestuurdersverzekering: Deze waarborg dekt jouw lichamelijke schade na een ongeval. Waarom zou je een auto verzekeren maar niet jezelf? De bestuurdersverzekering zal tussen komen voor de hospitalisatie, revalidatie, arbeidsongeschiktheid en eventueel overlijden
 • De omnium: Marsh biedt ook een omniumverzekering aan voor oldtimers. Je kan kiezen tussen 3 verschillende opties. Brand & diefstal zal enkel toepasbaar zijn voor een voertuig in rust. De beperkte omnium zal tussen komen voor brand, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en een aanrijding van een dier. Als je de volledige materiĆ«le schade aan je auto wilt dekken kan je een full omnium afsluiten. De full omnium breidt de beperkte omnium verder uit met de materiĆ«le schade die je zelf veroorzaakt.
 • De bijstand: Deze waarborg komt tussen voor de kosten als je in panne valt. Een basisbijstand zit vaak inbegrepen in de burgerlijke aansprakelijkheid.

De Voordelen van een Verzekeringsmakelaar voor de Marsh Oldtimerverzekering

Het komt meestal voordeliger uit als je gebruik maakt van een verzekeringsmakelaar. Zij kunnen samenwerken met verschillende verzekeraars en zo de meest gepersonaliseerde oplossing bieden voor een autoverzekering. Daarnaast kunnen ze ook onafhankelijk advies geven over de verschillende autoverzekeringen.

Een verzekeringsmakelaar zoals Seraphin biedt alle voordelen van een directe verzekeraar zonder de nadelen. Je wordt persoonlijk en onafhankelijk begeleid voor verzekeringen bij verschillende verzekeraars. Het is gratis, snel en efficiƫnt. Waarom zou je het niet proberen ?

De Geschiedenis van Marsh

Marsh is opgericht in 1871 door Henry Marsen Donald Mc Lennan, twee verzekeraars uit Minnesota. Zij gebruikten het principe van een makelaar. Ze vertegenwoordigden hun klanten bij verschillende verzekeraars. Tijdens de eerste wereld oorlog verzekerden ze alle risico's gelinkt aan de publieke niet-militaire werkplaatsen. Rond die tijd begon de Amerikaanse industrie volle toeren te draaien en kwamen de contracten snel binnen. Nu is ze aanwezig in 130 landen met meer dan 32.000 werknemers. Ze zijn nu bekende voor het beheer van risico's in verschillende sectoren waaronder de autoverzekering.

Hoe kan ik Marsh contacteren voor een Oldtimerverzekering ?

Je kan best op voorhand een afspraak maken met Marsh als je langs een van de kantoren wilt gaan. Ze rekenen ongeveer 30 minuten per klant. Er zijn enkele kantoren over heel Belgiƫ:

 • Aalst: Keizersplein 40, 9300 Aalst
  tel: 05 126 84 85

 • Antwerpen: Uitbreidingstraat 72, 2600 Berchem
  tel: 03 286 63 58

 • Roeselare: Kwadestraat 151 A/11, 8800 Roeselare
  tel: 05 126 84 85

Auteur van het artikel:

Andreas Stryckers
Andreas Stryckers

Verzekeringsexpert

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Seraphin

Fantastisch om online een verzekering af te sluiten, een van de beste verzekeringen omdat ze onafhankelijk zijn ! En de dekkingen die ze aanbieden blijven toenemen. Ze worden steeds belangrijker! Blijf zo voort doen!

Agathe P.
Niels
Advocaat