De Brandverzekering Online 🏠 | Prijs | Simulatie | Seraphin.be
Seraphin
Een offerte verkrijgen

Hoe Sluit ik Online een Brandverzekering af met Seraphin?

 • check-circle
  Online je Brandverzekering Afsluiten
 • check-circle
  Maak een Simulatie in enkele klikken!

98%van onze klanten beveelt
ons aan na een schadegeval.

Wil je Online een Brandverzekering afsluiten 🧯 ? Maak een Simulatie en sluit je Brandverzekering 100% online af met Seraphin

Op zoek naar de juiste brandverzekering voor je woning? Wil je de beste brandverzekering aan een uitstekende prijs?

Met Seraphin kan je de een brandverzekering online vergelijken en afsluiten. Maak een simulatie en ontdek de verschillende brandverzekeringen!

Krijg Gratis een Offerte voor je Brandverzekering Online

Het is niet altijd gemakkelijk een betrouwbare offerte te vinden voor je brandverzekering online. Er zijn verschillende vergelijkers die je een idee kunnen geven voor de prijs van je brandverzekering maar deze zijn niet altijd nauwkeurig. Met je digitale verzekeringsmakelaar weet je direct hoeveel je exact moet betalen voor je brandverzekering. Je kan online een simulatie maken en snel een uitstekende offerte vinden voor je brandverzekering.

Je Online Aanvraag voor een Brandverzekering

Seraphin heeft als ambitie al haar diensten online aan te bieden. Je hoeft geen afspraak meer te maken met je makelaar om je brandverzekering af te sluiten. Dankzij de hedendaagse technologie is het mogelijk de verzekering meer en meer te digitaliseren.

Om een aanvraag te doen voor een brandverzekering online, moet je enkele eenvoudige vragen beantwoorden over je woning. Het kost maar 5 minuten om deze vragen te beantwoorden.

Dankzij jouw antwoorden kunnen wij de beste aanbiedingen op de markt voor jou vergelijken. Wij gaan op zoek bij al onze partner verzekeraars naar de beste offertes voor een brandverzekering zodat jij een kwalitatieve brandverzekering kan afsluiten.

De Brandverzekering per Telefoon

Bij Seraphin vinden wij het belangrijk dicht bij de klanten te staan Daarom zijn wij iedere dag beschikbaar voor alle vragen over je verzekeringscontracten per telefoon op 02 808 11 78 of per mail op [email protected]

Als je een simulatie hebt gemaakt voor je brandverzekering online, zal een van onze verzekeringsexperts met jou de verschillende woningverzekeringen met u bekijken. Dankzij onze samenwerking met verschillende verzekeraars en onze kennis over verzekeringen, kunnen wij je een van de beste aanbiedingen op de markt voorstellen.

Welke gegevens zijn noodzakelijk om Online mijn Brandverzekering Af te Sluiten?

Heb je geen zin in al die administratieve taken? Seraphin zorgt ervoor dat je niet verschillende formulieren moet invullen. Wij vragen enkel de noodzakelijk gegevens om een brandverzekering af te sluiten

Om een brandverzekering af te sluiten stellen wij de volgende vragen:

 • Ben je eigenaar, huurder of verhuurder?
 • Wat is het adres?
 • Voor wat wordt de woning gebruikt? (Zijn er koten, bureaus,...)
 • Heb je een lift?
 • Hoe oud is het gebouw?
 • Welk type constructie?
 • Heb je zonnepanelen?
 • Wil je een huis of een appartement verzekeren?
 • Wat is de oppervlakte van je woning?
 • Welke ruimtes zijn er (badkamer, living, bureau, enz.)
 • Heb je een garage, een kelder of een tuin?
 • Is er een lening verbonden aan de woning?

Je kan deze vragen beantwoorden in de vorm van mcq. Het is dus niet noodzakelijk alle details van de woning door te geven.

Hoe vind ik een Goedkope Brandverzekering Online?

Om de beste goedkope brandverzekering te vinden online moet je als eerste je behoeften formuleren door de verschillende waarborgen te selecteren waarvoor je jezelf wilt beschermen. De prijzen tussen de verschillende verzekeringsmaatschappijen verschillend niet super veel maar er zijn wel verschillende tips die je de beste brandverzekering kunnen opleveren:

 • Vind de beste brandverzekering online door te vertrouwen op de expertise van je verzekeringsmakelaar Seraphin.
 • Sluit verschillende verzekeringen af bij dezelfde verzekeraar. Zo kan je vaak een korting krijgen op de verschillende verzekeringen. Je verzekeringsmakelaar zal je oude verzekeringscontracten voor jou opzeggen.
 • Concentreer je op de essentiële waarborgen: Sluit enkel een waarborg af voor risico's waartegen je jezelf wilt beschermen.

Vergeet zeker niet te vragen naar de franchise en het vergoedingsplafond. Sommige brandverzekeringen zijn zeer goedkoop maar hebben een dure franchise of te lage vergoedingsplafonds.

Als je een diefstal verzekering afsluit, kan je jezelf voor een lager bedrag verzekeren. Wat ben je met een diefstalverzekering voor 15.000€ voor juwelen als je enkel juwelen hebt liggen voor 4000€.

Hoe kan ik me goed Verzekeren met een Brandverzekering Online?

Wij geven nog enkele adviezen zodat je goed verzekerd bent met je brandverzekering:

 • Maak gebruik van een evaluatieroosters die voorzien worden door je makelaar. Zo ben je zeker dat je voor het juiste bedrag verzekerd bent.
 • Breng je verzekeringsmakelaar op de hoogte als je wijzigingen aanbrengt in de woning. Deze hebben mogelijks een invloed op de waarde van de woning.
 • Maak een inventaris van wat je bezit en de waarde. Zo kan je de inhoud voor het juiste bedrag verzekeren.
 • Neem regelmatig foto's van de woning. Deze kunnen een bewijs zijn voor de staat van de woning voor de schade.
 

Profiteer van je digitale verzekeringsmakelaar en sluit al je verzekeringen online af. Wij vergelijken je de brandverzekeringen en begeleiden je in alle stappen van het verzekeringsproces. Van afsluiten tot schadebeheer.

Auteur van het artikel:

Tanguy Bocquet
Tanguy Bocquet

Verzekeringsexpert bij Seraphin

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Seraphin

Seraphin heeft me in een record tempo een zeer competitieve aanbieding gegeven. Perfect wat ik nodig had. Ik ben allergisch aan paperassen dus ik was enorm blij over hun eenvoudige en efficiënte procedure. Sterk aanbevolen!

Agathe P.
Joris
Slager