Baloise Brandverzekering 🏠 | Simulatie Prijs | Seraphin.be
Seraphin
Een offerte verkrijgen

Wat dekt de Baloise Brandverzekering?

 • check-circle
  Alles over de Baloise Brandverzekering
 • check-circle
  Bereken je Brandverzekering in 5 minuten!

98%van onze klanten beveelt
ons aan na een schadegeval.

Wil je meer weten over de Baloise Brandverzekering 🧯 ? Seraphin legt het uit. Maak een Simulatie en Bereken de Prijs van jouw Brandverzekering!

Wil je meer weten over de Baloise brandverzekering? Of wil je brandverzekeringen vergelijken? Je bent op de juiste plaats. Seraphin legt de brandverzekeringen van verschillende verzekeringsmaatschappijen uit. Daarnaast kan je ook een simulatie maken van jouw brandverzekering. Zo vind je de juiste brandverzekering op maat!

Baloise is een belangrijke speler op de Belgische verzekeringsmarkt. Ze biedt ook een brandverzekering aan met haar verzekering Woning Select.

3 Zaken die je moet weten voor je een Baloise Brandverzekering Afsluit

De brandverzekering van Baloise of het verzekeringsproduct Woning Select bestaat uit basiswaarborgen. Dit zijn beschermingen die je dekken tegen bepaalde risico's. Als je de dekking van de brandverzekering nog verder wilt uitbreiden kan je verschillende optionele waarborgen afsluiten die jou beschermen voor bijkomende risico's.

Wat zijn de waarborgen van de Baloise Brandverzekering?

Deze basiswaarborgen komen tussen voor:

 • Brand, schroei, rook, roet, explosie en implosie, bliksem, elektriciteit, schade aan het gebouw door vandalisme en poging tot diefstal.
 • Waterschade en schade door stookolie.
 • Storm, hagel, sneeuw- en ijsdruk.
 • Natuurrampen.
 • Glasbreuk.
 • Burgerlijke aansprakelijkheid.
 • Alle risico's computer.
 • Schade door terrorisme.
 • Baloise assitance.

Deze brandvezrekering is niet enkel van toepassing op je eigen woning. De brandverzekering van Baloise komt ook tussen voor de woning waarin je verblijft op vakantie of het kot van je kind. (en dit ook buiten Europa in tegenstelling tot vele andere verzekeringsmaatschappijen).

Daarnaast kan je ook nog optionele waarborgen afsluiten. Zo is er een optionele waarborg voor diefstal en vandalisme. Deze zal tussenkomen voor de inboedel die gestolen of beschadigd is.

Wil je ook een rechtsbijstand voor je woning afsluiten? Bij Baloise is dit ook mogelijk. Ze bieden een rechtsbijstand aan voor de verzekering Woning Select in samenwerking met Euromex.

Wat zijn de uitsluitingen van de Baloise brandverzekering.

Niet alles wordt gedekt door je brandverzekering. Er zijn bepaalde situaties waarin de verzekeringsmaatschappij niet zal tussenkomen. Alle uitsluitingen en waarborgen zijn gedetailleerd beschreven in de algemene voorwaarden van de Baloise brandverzekering. We sommen hieronder in het kort de voornaamste uitsluitingen op:

 • Opzettelijke schade door de verzekerde.
 • Schade door de politie, het leger of oorlog.
 • Schade door werken aan het gebouw, of aan een gebouw in opbouw.
 • Schade door milieuvervuiling (stookolie is wel verzekerd).
 • Schade door asbest.

3 Adviezen voor de Baloise Brandverzekering

Seraphin, jouw digitale makelaar, helpt je met al je verzekeringen. Onze verzekeringsexperts hebben drie adviezen neer geschreven voor elke woningverzekering:

 1. Kies de juiste optionele waarborgen om de inhoud van je woning te verzekering. Denk maar aan juwelen, fietsen, enz.
 2. Sluit altijd een rechtsbijstand af. Deze optionele waarborg is niet duur en ze verdedigt altijd jouw belangen. De rechtsbijstand van Baloise is in partnerschap met Euromex. Een onafhankelijke rechtsbijstand zoals deze is enorm voordelig als je een geschil hebt met je verzekeringsmaatschappij van je brandverzekering.
 3. Vergelijk de verschillende verzekeringsmaatschappijen. Elke verzekeringsmaatschappij heeft zijn voor- en nadelen. Door te vergelijken vind je de verzekeringsmaatschappij die bij jou past..

Bij Seraphin doen we er alles aan om voor jou de juiste woningverzekering te vinden. Je kan altijd hulp inroepen van onze verzekeringsexperts voor al jouw vragen over de Baloise brandverzekering. Ze zijn bereikbaar op het nummer 02 808 11 78 of per e-mail op [email protected]

Hoe maak ik een Simulatie voor mijn Baloise Brandverzekering?

Wil je een brandverzekering bij Baloise afsluiten voor je woning? Dit kan je doen via baloise zelf of een van de verzekeringsmakelaars zoals Seraphin. Bij ons kan je eenvoudig en snel een simulatie maken voor je Baloise brandverzekering. Daarnaast geniet je van het onafhankelijk advies van een verzekeringsmakelaar.

Hieronder vind je nog enkele adviezen voor het berekenen van je brandverzekering:

 1. Duid goed je statuut aan: Ben je huurder, eigenaar of verhuurder?
 2. Schat goed de waarde van je woning: Maak een juiste schatting voor de waarde van het gebouw en de inboedel. Zo betaal je niet te veel voor je verzekering en ben je wel voor het juiste bedrag gedekt.
 3. Kies de optionele waarborgen waarvoor je gedekt wilt zijn.

Wil je het ook proberen?

 

Baloise biedt een brandverzekering met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast bieden ze een onafhankelijke rechtsbijstand aan in partnerschap met Euromex. Wil je een Baloise brandverzekering? Maak een simulatie met Seraphin en bereken jouw prijs!

Auteur van het artikel:

Tanguy Bocquet
Tanguy Bocquet

Verzekeringsexpert bij Seraphin

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Seraphin

Seraphin heeft me in een record tempo een zeer competitieve aanbieding gegeven. Perfect wat ik nodig had. Ik ben allergisch aan paperassen dus ik was enorm blij over hun eenvoudige en efficiënte procedure. Sterk aanbevolen!

Agathe P.
Joris
Slager