Hoe mijn Seraphin wachtwoord opnieuw instellen? | Seraphin.be

Hoe mijn Seraphin wachtwoord opnieuw instellen?

98%van onze klanten beveelt
    ons aan na een schadegeval.

Je bent klant bij Seraphin en je wilt jouw wachtwoord opnieuw instellen online? Hier vind je een stappenplan dat je kan volgen.

Als je al een Seraphin account hebt maar je bent jouw wachtwoord vergeten, kan je eenvoudig weer toegang krijgen tot jouw account. Klik op de link hier om je in te loggen op jouw account. Klik vervolgens op de knop "wachtwoord vergeten".

Réinitialiser mot de passe 1

Vul je e-mail adres in waarmee je de eerder hebt ingelogd en klik op de knoop "Verzend de instructies".

Réinitialiser mot de passe 2

Jouw nieuw wachtwoord__ moet 8 karakters bevatten, en tenminste één hoofdletten en één kleine letter__.

Gemakkelijk niet?

Meer vragen? Vind de antwoorden hier

Auteur van het artikel:

Tanguy Bocquet
    Tanguy Bocquet

Verzekeringsexpert bij Seraphin

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Reactief

Responsieve service, met een toegewijde adviseur en beschikbaarheid. Echt een uitstekende follow-up.

Agathe P.
    Agathe P.
    Brussel

Snel

Ik was bij mijn papiermakelaar en alles was traag. Bij Seraphin is binnen 24 uur alles geregeld, raad ik aan!

Bruno D.
    Bruno D.
    Wavre

Beschikbaarheid

Alles is perfect: de beschikbaarheid en efficiëntie van de contactpersoon is uitstekend. Top service!

Etienne B.
    Etienne B.
    Brussel

Beveilig

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn claim werd behandeld en ik heb al mijn contracten bij Seraphin ondergebracht!

Marie Z.
    Marie Z.
    Luik