Hoe mijn Seraphin wachtwoord veranderen?

98%van onze klanten beveelt
    ons aan na een schadegeval.

Je bent klant bij Seraphin en je wilt jouw wachtwoord veranderen online? Hier vind je een eenvoudig stappenplan dat je kan volgen.

AL je jouw wachtwoord wilt veranderen, moet je naar jouw persoonlijk account gaan nadat je ingelogd bent.

Klik vervolgens op de knop "mijn account" links onder, zoals op de afbeelding hieronder.

Mot de passe 1

Je komt op de pagina waar je al jouw persoonlijke informatie kan terugvinden. Klik vervolgens op de knop "wijzigen" in de categorie E-mail & Wachtwoord.

Mot de passe 2

Je kan nu jouw wachtwoord veranderen door op de volgende vragen te beantwoorden. Het wachtwoord moet 8 karakters bevatten waarvan tenminste één hoofdletter en één kleine letter. Vergeet niet op de knop "bijwerken" te klikken om de procedure af te ronden.

Mot de passe 3

Eenvoudig niet?

Meer vragen? Vind de antwoorden hier

Auteur van het artikel:

Tanguy Bocquet
    Tanguy Bocquet

Verzekeringsexpert bij Seraphin

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitstekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Reactief

Responsieve service, met een toegewijde adviseur. Echt een uitstekende opvolging.

Agathe P.
    Agathe P.
    Brussel

Snel

Bij mijn traditionele makelaar verliep alles vrij traag door het vele papierwerk. Bij Seraphin was binnen de 24 uur mijn verzekering in orde. Ten sterkste aangeraden!

Bruno D.
    Bruno D.
    Waver

Beschikbaarheid

Alles is perfect: de beschikbaarheid en efficiëntie van mijn contactpersoon is uitstekend. Top service!

Etienne B.
    Etienne B.
    Brussel

Geruststellend

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn claim werd behandeld. Daarom heb ik al mijn contracten bij Seraphin ondergebracht!

Marie Z.
    Marie Z.
    Luik