Seraphin | Hoe mijn Seraphin wachtwoord veranderen? | Seraphin.be

Hoe mijn Seraphin wachtwoord veranderen?

92%van onze klanten raden
    Seraphin aan in 2019.

Je bent klant bij Seraphin en je wilt jouw wachtwoord veranderen online? Hier vind je een eenvoudig stappenplan dat je kan volgen.

AL je jouw wachtwoord wilt veranderen, moet je naar jouw persoonlijk account gaan nadat je ingelogd bent.

Klik vervolgens op de knop "mijn account" links onder, zoals op de afbeelding hieronder.

Mot de passe 1

Je komt op de pagina waar je al jouw persoonlijke informatie kan terugvinden. Klik vervolgens op de knop "wijzigen" in de categorie E-mail & Wachtwoord.

Mot de passe 2

Je kan nu jouw wachtwoord veranderen door op de volgende vragen te beantwoorden. Het wachtwoord moet 8 karakters bevatten waarvan tenminste één hoofdletter en één kleine letter. Vergeet niet op de knop "bijwerken" te klikken om de procedure af te ronden.

Mot de passe 3

Eenvoudig niet?

Auteur van het artikel:

Tanguy Bocquet
    Tanguy Bocquet

Verzekeringsexpert bij Seraphin

Getuigenissen

Al meer dan 4000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

92% van onze klanten raden Seraphin aan in 2019.
    Eenvoudig zoals Seraphin

Alle beoordelingen

Reactief

Responsieve service, met een toegewijde adviseur en beschikbaarheid. Echt een uitstekende follow-up.

Agathe P.
    Agathe P.
    Brussel

Snel

Ik was bij mijn papiermakelaar en alles was traag. Bij Seraphin is binnen 24 uur alles geregeld, raad ik aan!

Bruno D.
    Bruno D.
    Wavre

Beschikbaarheid

Alles is perfect: de beschikbaarheid en efficiëntie van de contactpersoon is uitstekend. Top service!

Etienne B.
    Etienne B.
    Brussel

Dienst

Snelle en zeer vriendelijke klantendienst

Marie Z.
    Marie Z.
    Luik