Brommerverzekering Afsluiten Online | Offerte | Seraphin.be
Seraphin
Een offerte verkrijgen

Een Brommer Verzekering Afsluiten Online : Hoe doe je dat ?

 • check-circle
  Gratis Simulatie en Offerte
 • check-circle
  Volledig Online je Brommer Verzekeren

98%van onze klanten beveelt
ons aan na een schadegeval.

šŸ›µ Sluit je Brommer Verzekering Volledig Online af. Doe een Simulatie met Seraphin en vindt de Brommerverzekering die bij je past

Je hebt een brommer om je sneller te verplaatsen in de stad? En je wilt weten hoe je een brommerverzekering moet afsluiten? Je bent op de juiste plek! Met Seraphin kan je gemakkelijk en snel online jouw brommer verzekeren. Je kan een simulatie maken in minder dan 1 minuut en een verzekering vinden die bij jou past.

Welke Brommer Verzekering Afsluiten ?

Seraphin werkt samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Na het vergelijken en onderhandelen met verschillende maatschappijen, kan Seraphin de formules kiezen die het best passen bij de klant. De meeste verzekeringsmaatschappijen bieden 5 beschermingen waaruit u kan kiezen:

 • De burgerlijke aansprakelijkheid: Deze waarborg komt tussen als je schade veroorzaakt aan derden. Dit is de wettelijk verplichte verzekering.
 • De bestuurdersverzekering: Deze waarborg komt tussen in geval van lichamelijke schade van de bestuurder na een ongeval.
 • De rechtsbijstand: Dit is de waarborg die geadviseerd wordt door Seraphin. Ze is de verzekering voor een goed schadebeheer. Ze dekt de kosten als er een geschil is tussen jou en de tegenpartij. Ze betaalt de tegenexpertise, dekt de juridische kosten, enz. -De omnium verzekering: Er zijn twee verschillende omnium waarborgen. De mini omnium die de materiĆ«le schade dekt veroorzaakt door brand, natuurrampen, glasbreuk of een botsing met een dier. Een full omnium breidt de mini omnium uit naar de materiĆ«le schade veroorzaakt door diefstal, poging tot diefstal en een ongeval waarvoor je in fout bent.
 • Bijstand : Dit is waarborg die gaat tussen komen wanneer je een defect hebt met je brommer en gedepanneerd moet worden.
Ā 

__Let op! : __Elke klasse van brommers wordt beschouwd als een motorfiets. Het dragen van een helm is verplicht. Ook voor brommers of bromfietsen van klasse A.

Wat heb ik nodig om Online mijn Brommer te Verzekeren ?

Om een brommer verzekering af te sluiten met Seraphin heb je de volgende documenten nodig:

 • Een rijbewijs.
 • Een identiteitskaart.
 • Het inschrijvingsbewijs van je brommer of de aanvraag tot inschrijving als je brommer nieuw is.
 • De factuur van jouw brommer en eventueel het aankoopbewijs van een alarm als je een omnium wenst.
 • Soms kan er gevraagd worden enkele foto's te nemen van je brommer in geval van een omnium.

Brommer Verzekeringen Vergelijken

Seraphin laat je toe een simulatie te maken voor je brommerverzekering. Hierna krijg je een offerte zonder aankoopverplichting voor de formule die jij kiest en als de offerte jou bevalt kan je volledig online je brommer verzekeren.

Meer en meer belgen vragen een offerte voor hun brommerverzekering online aan. En ze hebben geen ongelijk! Er zijn drie belangrijke redenen om je verzekeringen online te vergelijken:

 1. De prijs van je motorverzekering kan elk jaar veranderen in functie van je schadeverleden. Het kan geen kwaad je huidige verzekering te vergelijken met andere brommerverzekeringen.
 2. Er zijn een twintigtal bekende verzekeraars waarbij je een brommer verzekering kan afsluiten. Het is onmogelijk om de prijzen van alle verzekeraars te onderzoeken.
 3. Van tijd tot tijd passen verzekeringsmaatschappijen hun algemene voorwaarden aan. Soms kan je door te veranderen van verzekeraar beter gedekt zijn voor dezelfde prijs.

Simulatie van je Brommer Verzekering ?

Met Seraphin kan je gratis een simulatie maken van je brommerverzekering. Wij gaan op zoek naar de brommerverzekering die het best bij je past! Je hoeft slechts 8 eenvoudige vragen in te vullen en je krijgt de offertes die het best bij je passen. Al meer dan 10.000 motorrijders deden een simulatie op de website van Seraphin.

Wat staat er in de Offerte van je Brommerverzekering ?

Na een simulatie voor je motorverzekering krijg je offertes te zien. Maar wat staat u nu in zo'n offerte ?:

 • De exacte prijs van de aanbieding met alle waarborgen die u zou willen afsluiten.
 • De uitgebreide details over al je dekkingen.

Soms kan het mogelijk zijn dat in functie van je leeftijd en je motor bepaalde waarborgen niet beschikbaar zijn. U kan een aanbieding ontvangen per mail, maar u kan evengoed bellen met een van onze experts op het nummer +32 2 808 14 00 of je kan gratis een afspraak maken gebeld te worden door een van onze experts op een moment naar keuze.

Ā 

Met Seraphin kan je eenvoudig en snel een simulatie maken online. Je kan zelfs volledig je verzekering online afsluiten. Zelfs je handtekening kan je online doen! Geen parerassen meer

Auteur van het artikel:

Andreas Stryckers
Andreas Stryckers

Verzekeringsexpert

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitstekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Seraphin

Seraphin heeft me in een record tempo een zeer competitieve aanbieding gegeven. Perfect wat ik nodig had. Ik ben allergisch aan paperassen dus ik was enorm blij over hun eenvoudige en efficiƫnte procedure. Sterk aanbevolen!

Agathe P.
Joris
Slager