2 Motoren op 1 Verzekering | 2️⃣ Combi 1️⃣ | Seraphin.be
Seraphin
Een offerte verkrijgen

2 Motoren op 1 Verzekering: Is dit mogelijk?

 • check-circle
  Alles weten over de Combinatie van Motorverzekeringen
 • check-circle
  Vind jouw Motorverzekering online in 1 minuut!

98%van onze klanten beveelt
ons aan na een schadegeval.

🏍️U wilt 2 Motoren Verzekeren ? Vindt hier alle Informatie. Krijg extra Korting voor het Combineren van uw Motorverzekeringscontracten!

Je rijdt met meerder motoren ?__ Waarom dan dubbel betalen__ voor jouw motorverzekering ? Je kan de 2 verzekeringen combineren en zo extra korting krijgen met dezelfde bescherming !
Twijfel niet en maak snel met Seraphin een simulatie van uw motorverzekering en plaatst 2 motoren op 1 verzekering.

 

Het voordeel van Seraphin ? Alle onze diensten zijn online ! Je wint tijd : Je hoeft niet meer naar jouw makelaar te gaan en je blijft genieten dezelfde kwaliteit van diensten. Verzeker vandaag nog jouw motor en ga morgen de weg op !

Waarom 2 Verzekeringen Combineren ?

De verzekeringen van je voertuigen zijn een belangrijk deel van je budget. Seraphin stelt voor jouw motorverzekeringen te combineren. Waarom je motorverzekeringen combineren ?

 • Je rijdt maar af en toe met een van je twee motoren.
 • Je hebt twee motors en bent op zoek naar de goedkoopste minimale dekking.

Je kan toch maar met 1 motor tegelijkertijd rijden. Waarom dan een dubbele verzekering betalen ? Als u de twee verzekeringen combineert krijgt u extra korting voor de tweede motor die je verzekert.

Wil je jouw motor verzekeren ? Maak nu een simulatie op onze site voor jouw motor in minder dan 1 minuut!

Hoe kies je de Combinatie van jouw Motorverzekeringen ?

Verschillende verzekeringsmaatschappijen bieden je de mogelijkheid om jouw verzekeringen te combineren. Of het nu voor twee motoren is of een auto en een motor. Je moet er zeker op letten dat de kwaliteit van verzekering niet verminderd wordt door de combinatie van verzekeringen. Seraphin garandeert eenzelfde kwaliteit voor jouw verzekeringen wanneer ze jouw verzekeringen combineert.

5 Tips voor uw Motorverzekeringen

Hier zijn 5 tips om u motor te verzekeren:

 1. Denk na over wat je nodig hebt: welke waarborgen wil je ? Tegen welke risico's wil je beschermd zijn?
 2. Wat is jouw budget: Wat zijn je mogelijkheden ? Hoeveel wil je investeren in jouw verzekering?
 3. Vergelijk de waarborgen: In welke situaties wil je beschermd zijn ? Wat zijn de verschillen in waarborgen tussen de verschillende verzekeringsmaatschappijen?
 4. Vergelijk de kwaliteit van diensten: Welke hulp ga je krijgen van de verzekeraar ? Hoe goed en hoe snel helpt de verzekeraar jou in geval van schade?
 5. Vergelijk de prijs: Wat is de prijs van jouw verzekering, voor welke diensten betaal je ? Wat is de prijs-kwaliteitverhouding?

Heeft u advies nodig over het combineren van uw motorverzekeringen ? Vraag een offerte aan Seraphin zodat onze experts de verzekering kunnen vinden die het best bij jouw past!

Hoe Combineer je 2 Motorverzekeringen?

Je kan bij Seraphin jouw vezekeringscontracten op 4 verschillende manieren combineren:

 • Je kan op onze site een simulatie maken van uw motorverzekeringen. Hierna zullen we je snel contacteren en zullen we een combinatie van de verzekeringen voorstellen.
 • Je kan een afspraak maken met Seraphin. Een expert zal je dan bellen op een moment naar keuze en de mogelijke opties met jou bespreken.
 • Je kan ons ook direct bereiken op het nummer +32 2 808 11 78. Een van onze experts zal je dan begeleiden en je kan dan direct een combinatie van verzekeringen afsluiten.
 • Je kan een e-mail sturen naar [email protected] en vragen naar de combinatie van een motor-motor verzekering. Je zal snel een antwoord krijgen met de beste oplossing voor jouw verzekeringen.

Welke Motorverzekeringsmaatschappij kiezen ?

U kan snel en eenvoudig een simulatie maken voor uw motorverzekering. Seraphin werkt met een dertigtal verzekeringsmaatschappijen voor al haar verzekeringen. Hierdoor kan ze altijd de juiste verzekeringen kiezen aan de juiste prijs. Als u een simulatie maakt, kan Seraphin voor u een gepersonaliseerde oplossing vinden.

 

Waarom 2 verzekeringen betalen als je maar met 1 motor tegelijkertijd kan rijden ? Vergelijk de motorverzekeringen online en vraag een combinatie aan voor jouw motoren.

Auteur van het artikel:

Andreas Stryckers
Andreas Stryckers

Verzekeringsexpert

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Seraphin

Zeer tevreden, het personeel is sympathiek en luistert aandachtig. Hetzelfde geldt voor de kwaliteit en de snelheid waarmee ik geholpen ben. Bedankt en doe zo voort. Zo’n service wordt zeldzaam.

Agathe P.
Lars
Arbeider