🚗 Auto en Motor Samen Verzekeren | Bereken uw Prijs Online
Seraphin
Een offerte verkrijgen

Auto en Motor samen Verzekeren: Is dit mogelijk ?

 • check-circle
  Alles weten over de Combinatie Auto-Motorverzekering
 • check-circle
  Vind jouw Motorverzekering online in 1 minuut!

98%van onze klanten beveelt
ons aan na een schadegeval.

Uw Auto en Motor samen Verzekeren ? Combineer jouw Verzekeringen. Gratis en Offerte Simulatie bij Seraphin.be 📊!

U hebt een auto en een motor en u wilt beiden verzekeren ? Doe nu eenvoudig en snel een simulatie met Seraphin voor beide verzekeringen.

 

Wie is Seraphin ? Seraphin is de eerste belgische digitale verzekeringsmakelaar. Al onze diensten zijn online beschikbaar . U verliest geen tijd meer om naar u verzekeringsmakelaar te gaan maar u geniet nog steeds van dezelfde diensten en kwaliteiten van een makelaar!

Waarom een Auto en Motorverzekering ?

Jouw verzekeringen maken een groot deel uit van jouw verzekeringsbudget. Waarom niet besparen op jouw verzekeringen door jouw auto en motorverzekering te combineren ?

Kan ik mijn Auto en Motorverzekering Combineren ?

Als je in België woont en je hebt een auto alsook een motor bent u verplicht een auto en motorverzekering te hebben. Maar u kan niet met beide voertuigen rijden op het zelfde moment. Je kan je auto en motor verzekeren door ze samen te combineren in één verzekeringscontract als:

 • Je occasioneel met je motor rijdt maar voornamelijk met je auto.
 • Als je de minimale verzekering zoekt voor jouw motor en tegelijkertijd ook een verzekering zoekt voor jouw auto.
 • U heeft een auto en een motor en je zoekt de goedkoopste oplossing voor beide voertuigen.

Als je vragen hebt over het combineren van jouw verzekeringen kan je Seraphin contacteren. Als je een combi verzekering van jouw auto en motor wenst, kan je online een offerte aanvragen voor jouw motor, een van onze experts zal je dan snel contacteren en je een gecombineerde verzekering voorstellen aangepast aan jouw profiel.

Tips voor een Goedkopere Auto en Motorverzekering

Hier zijn enkele tips voor een goedkopere motorverzekering:

 • Profiel en behoefte: Stel de juiste vragen. Welke verzekering past bij jou ? Hoeveel wil je betalen voor jouw verzekering ? Hoe vaak rijd je met de motor of de auto ?
 • Begrijp de waarborgen: Kijk welke waarborgen je wilt. Wil je een omnium of enkel de minimale wettelijke verzekering ?
 • Laat je helpen door een makelaar: Seraphin gaat voor jou op zoek naar de goedkoopste verzekering die het best bij jou past. Zij staat aan jouw zijde tijdens het afsluiten van je verzekering maar ook tijdens het schadebeheer.
 • Doe een simulatie: De vergelijker van Seraphin vergelijkt de verzekeringen van verschillende verzekeringsmaatschappijen om de verzekering te vinden die het best bij jou past.
 • Combineer je verzekering: Als je een auto en een motor hebt kan je beide voertuigen verzekeren bij dezelfde verzekeraar terwijl je geniet van een korting op jouw verzekering.

Hoe kies ik de Combinatie van mijn Motor en Autoverzekering ?

Op de markt zijn er verschillende verzekeringsmaatschappijen die een combinatie van beide verzekeringen voorstellen. Soms zijn er maatschappijen die ervan profiteren door de kwaliteit van hun verzekeringen te verminderen. Seraphin garandeert dezelfde kwaliteit na het combineren van een auto en motorverzekering.

Hoe laat ik mijn Auto en Motor samen Verzekeren ?

Bij Seraphin zijn er 4 mogelijkheden om jouw verzekeringen te laten combineren:

 1. Je maakt een simulatie voor jouw motor alsook voor jouw auto. Hierna zal een expert van Seraphin jouw opbellen en een combinatie van beide verzekeringen voorstellen.
 2. U maakt een afspraak op een moment naar keuze. U zal gebeld worden door een expert om uw opties te bekijken.
 3. U kan Seraphin direct bereiken op het nummer +32 2 896 22 70. Een van onze experts zal u dan helpen de juiste verzekering te zoeken.
 4. U kan ons ook altijd contacteren per e-mail op [email protected] voor al u vragen over uw verzekeringen.

Welke maatschappij kies ik voor mijn Auto en Motorverzekering ?

Seraphin heeft onderhandelt met verschillende verzekeringsmaatschappijen om zo een van de beste motorverzekeringen op de markt te krijgen. Zij gaat voor u op zoek naar de verzekering die het best bij u past.

 

Waarom dubbel betalen voor een auto en motorverzekering terwijl u maar één voertuig per keer kan besturen. __U kan met Seraphin uw auto en motor samen verzekeren en genieten van een korting op uw verzekering.__

Auteur van het artikel:

Andreas Stryckers
Andreas Stryckers

Verzekeringsexpert

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitstekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Seraphin

Seraphin heeft me in een record tempo een zeer competitieve aanbieding gegeven. Perfect wat ik nodig had. Ik ben allergisch aan paperassen dus ik was enorm blij over hun eenvoudige en efficiënte procedure. Sterk aanbevolen!

Agathe P.
Joris
Slager