Een Goedkope Motorverzekering 🏍️ | Online Prijs Vergelijken
Seraphin
Een offerte verkrijgen

Hoe vind ik een Goedkope Motorverzekering ?

 • check-circle
  Simulatie Online in minder dan 1 Minuut
 • check-circle
  Gratis Prijs en Offerte

96%van onze klanten raden
Seraphin aan in 2020.

U bent op zoek naar de Goedkoopste Motorverzekering ? Hier vindt u de belangrijkste Informatie. 📊 Simuleer uw Prijs Online !

Je bent op zoek naar een voordelige motorverzekering ? Een motorverzekering is noodzakelijk als je veilig de weg op wilt, maar het lijkt soms veel te duur. Met Seraphin, de eerste digitale makelaar van België, kan je de prijzen van verschillende motorverzekeringen vergelijken en de formule kiezen die het best bij je past.

Alle verzekeringsmaatschappijen bieden verschillende verzekeringscontracten aan verschillende prijzen. Seraphin werkt met verschillende maatschappijen die gespecialiseerd zijn in motorverzekeringen. Zo heeft ze één van de beste goedkope motorverzekeringen op de markt. Je kan een formule vinden die aangepast is aan je noden en je budget.

 

In dit artikel vind je informatie over:

      
 • Hoe je een goedkope motorverzekering vindt.
 • Waar je op moet letten als je een motorverzekering kiest.
 • Een vergelijking van de prijzen.
 • De prijs van een Motorverzekering bij Seraphin.

Hoe vind ik de Goedkoopste Motorverzekering van België met een Volledige Dekking ?

Er zijn in België verschillende verzekeringsmaatschappijen die goedkope motorverzekeringen aanbieden. Elke maatschappijen heeft verschillende verzekeringscontracten met verschillende waarborgen. Dit maakt het soms moeilijk de verschillende motorverzekeringen te vergelijken. Hiervoor heeft Seraphin verschillende tools ontwikkeld die voor jou op zoek gaan naar een goedkope motorverzekering die volledig bij jou past. Hieronder vind je een lijst met de waarborgen die je terug vindt op de verschillende verzekeringscontracten.

 • De burgerlijke aansprakelijkheid dekt u voor alle schade die u veroorzaakt aan derden. Dit is de wettelijke verplichte verzekering.
 • Een omnium dekt u voor alle materiële schade veroorzaakt aan uw motor door diefstal, brand, natuurrampen enz.
 • De bestuurdersverzekering is een bescherming voor de bestuurder. Het dekt de lichamelijke schade die de bestuurder van de motor kan oplopen.
 • Motorbijstand komt tussen als u gedepanneerd moet worden in geval van een mechanisch defect.
 • Rechtsbijstand betaalt de kosten in geval van een juridisch probleem of voor het schadebeheer.

Enkel de burgerlijke aansprakelijkheid is bij wet verplicht. Dit is verplicht om alle slachtoffers te beschermen. De andere waarborgen zijn niet verplicht maar worden wel sterk aangeraden. De verzekeringen zijn er om je te vergoeden in geval van schade.

Hoe wordt de Prijs Berekend van een Goedkope Motorverzekering ?

Wat maakt sommige motorverzekeringen goedkoop ? Er zijn verschillende factoren die de prijs van jouw motorverzekering beïnvloeden.

Wat bepaalt de Prijs van mijn Motorverzekering ?

De prijs van een motorverzekering varieert in het algemeen afhankelijk van 4 factoren:

 • De leeftijd van de motor.
 • De cilinderinhoud van de motor.
 • De waarde van de motor.
 • De ervaring van de bestuurder.

De prijs van een Motorverzekering bij Seraphin hangt niet af van de cilinderinhoud (motor van meer dan 125cc). Er is geen verschil meer prijs op basis van cilinderinhoud.

U kan de prijzen online vergelijken met Seraphin in minder dan 1 minuut. Verkrijg nu een gratis offerte.

De Voordelen van een Makelaar

Een directe verzekeraar heeft niet de voordelen van een makelaar. In geval van een probleem wordt u niet begeleid dor een onafhankelijk persoon. Een makelaar blijft van het begin tot het einde aan jouw zijde.

Seraphin heeft met verschillende verzekeringsmaatschappijen onderhandeld om zo goedkope motorverzekering te krijgen. Je kan met ons een simulatie maken door 6 vragen in te vullen. Seraphin zal je dan verschillende formules geven waaruit je kan kiezen. Bij elke formule krijg je onafhankelijk advies. Zo kan u een goedkope motorverzekering vinden die het best bij jou past!

Maak je Motorverzekering Goedkoop: Tot 1000€ Goedkoper met Seraphin

De klanten van Seraphin, met een omnium zonder een combinatie van hun Motorverzekering, hebben 100€ tot 1000€ korting gekregen op hun motorverzekering. Hoe groter de cilinderinhoud, hoe voordeliger de motorverzekering. Dit kan ook voor jou als je een omnium verzekering hebt in België.

Als je op zoek gaat bij meerdere directe online verzekeraars, kan het een uur duren voordat je 2 of drie verschillende offertes heeft. Met Seraphin kan je in enkele klikken verschillende motorverzekeringen van verschillende maatschappijen vergelijken. Wij vinden voor jou de motorverzekering die het best bij jou past.

Een Combinatie van de Auto en Motorverzekering

Er bestaat ook een combinatie verzekering van een auto en een motor. Hiermee dek je ineens jouw auto als jouw motor verzekerd. Dit centraliseert het beheer van je verzekeringscontracten en je geniet bovendien van een goedkopere motorverzekering als je beide verzekeringen combineert.

 

Met Seraphin kan je een simulatie maken van jouw motorverzekering. Je hoeft slechts 6 vragen in te vullen en je kan direct jouw prijs simuleren. Je krijgt een gratis offerte per mail of je kan een gratis [afspraak maken](https://een-expert-belt-u.youcanbook.me) met een van onze experten voor onafhankelijk advies. Vindt de verzekering die het best bij je past !

Auteur van het artikel:

Andreas Stryckers
Andreas Stryckers

Verzekeringsexpert

Getuigenissen

Al meer dan 5000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

96% van onze klanten raden Seraphin aan in 2020.
Eenvoudig zoals Seraphin

Alle beoordelingen

Seraphin

Samuel is een makelaar die eenvoudig en duidelijk alles uitlegt. Zijn werk is professioneel en zeer reactief. Ik ben zeer tevreden. Het online platform is intuïtief.

Agathe P.
Lary
Elektricien