Verzekering Motorfiets | Online Prijs Vergelijken | Seraphin.be
Seraphin
Een offerte verkrijgen

Hoe maak ik Simulatie van mijn Motorfietsverzekering ?

 • check-circle
  Een Motorfietsverzekering op maat
 • check-circle
  Gratis Simulatie en Offerte

96%van onze klanten raden
Seraphin aan in 2020.

De Makelaar gespecialiseerd in Motorfietsen⭐. Al meer dan 10.000 Motorrijders deden een Simulatie met Seraphin. En u ?

Je bent op zoek naar een verzekering voor jouw motorfiets ? Met Seraphin kan je gratis een simulatie maken van jouw motorfiets verzekering. Dankzij een samenwerking met verschillende gerenommeerde verzekeraars heeft Seraphin een van de beste motorfietsverzekeringen op de markt kunnen samenstellen.

 

In dit artikel vind je informatie over:

      
 • De verschillende waarborgen van een motorfietsverzekering.
 • Hoe je met Seraphin een motorfietsverzekering kan vinden op maat.

Wat zijn de voordelen van een Motorfietsverzekering met Seraphin ?

Seraphin wilt je de beste motorfietsverzekering van België aanbieden. Als u ouder bent dan 30 jaar vindt u een verzekering voor 250€ onafhankelijk van het vermogen of de cilinderinhoud of het merk van uw motorfiets. Dankzij onze innovatie geven wij u de mogelijkheid van thuis uit uw verzekering af te sluiten zonder een stapel papierwerk. Bij Seraphin kan dit eenvoudig en snel via het internet. U kan zelfs online tekenen !

Als je schade hebt kan je dit online aangeven via jouw Seraphin kluis en zal je snel vergoed worden door jouw verzekeringsmaatschappij.

Welke Verzekering voor je Motorfiets ?

Je hebt een nieuwe motorfiets en vraagt je af waarvoor je zich wil beschermen ? Het is verplicht je te verzekeren voor schade aan derden (de burgerlijke aansprakelijkheid). Maar er zijn ook nog vele andere opties om jezelf en je motor te beschermen voor verschillende situaties bv. als je valt.

 • De burgerlijke aansprakelijkheid dekt de schade die je veroorzaakt aan derden. Dit is het wettelijke minimum. Bij Seraphin bieden we een burgerlijke aansprakelijkheid vanaf 250€ als je ouder bent dan 30 jaar.
 • De bestuurdersverzekering is ook een belangrijke verzekering voor motorrijders. Waarom zou je niet jezelf verzekeren als je ook jouw motorfiets verzekert ? Vanaf 80€/jaar kan je jezelf verzekeren als bestuurder van je motorfiets. Ze beschermt je ook als je andere voertuigen bestuurt: Zelfs als je te voet gaat !
 • Rechtsbijstand is sterk aangeraden. Bij 75% van de ongevallen zijn de motorrijders in hun recht. In geval van vluchtmisdrijf gaat de rechtsbijstand de kosten op zich nemen voor het bekijken van de de camerabeelden, het ondervragen van getuigen, enz. Daarnaast komt ze ook tussen bij een geschil tussen jou en een andere partij na schade. Ze betaalt de kosten van de procedure of de administratieve kosten. Het is een verzekering voor een goede afhandeling van een schadegeval !
 • Bijstand is de waarborg die zorgt voor een snelle depannage mocht je een defect of ongeval hebben. Je zal blij zijn wanneer je pech hebt en er niemand of niets in de buurt is om jou te helpen.

Een Omnium voor jouw Motorfiets

Je hebt ook nog de waarborg omnium voor je motorfiets. De omniumverzekering dekt de materiële schade die veroorzaakt wordt aan jouw motorfiets. Hierbij wordt nog eens een onderscheid gemaakt tussen een full Omnium en een mini omnium. De mini omnium dekt de materiële schade veroorzaakt door :

 • Brand.
 • Natuurrampen.
 • Botsing met een dier.
 • Glasbreuk.

De beste dekking voor jouw motor is de full omnium. Deze beschermt je voor:

 • Diefstal en poging tot diefstal.
 • Brand, natuurrampen, botsing met een dier, glasbreuk (een mini omnium).

Let op ! Als jouw motorfiets meer dan 5 jaar ingeschreven is en je bent niet verzekerd voor een omnium, kan je bij Seraphin niet meer genieten van een mini omnium of een full omnium.

De Motorfiets verzekering vergelijken.

Je kan met Seraphin gratis een simulatie doen online en kijken naar de verschillende formules voor jouw profiel. Als je verzekeringen wilt vergelijken is het belangrijk te kiezen welke waarborgen je wilt. Als je jouw waarborgen hebt gekozen kan je kijken naar de verschillende verzekeringsmaatschappijen en er op letten dat je dezelfde waarborgen vergelijkt. Het is belangrijk geen appelen met peren te vergelijken. Seraphin heeft verschillende motorfietsverzekeringen berekend. Ze heeft verschillende verzekeringen vergeleken en onderhandelt met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Zo heeft ze een van de beste motorfietsverzekeringen op de markt.

 

Een goede motorfietsverzekering is de garantie goed beschermd te zijn wanneer je met je motor de weg opgaat. Als je verschillende verzekeringen bekijkt is het belangrijk de waarborgen te vergelijken. Met Seraphin kan je eenvoudig en snel een verzekering vinden die bij je past.

Auteur van het artikel:

Andreas Stryckers
Andreas Stryckers

Verzekeringsexpert

Getuigenissen

Al meer dan 5000 tevreden klanten

Uitsekend - 4.4 op 5

Google

96% van onze klanten raden Seraphin aan in 2020.
Eenvoudig zoals Seraphin

Alle beoordelingen

Seraphin

Fantastisch om online een verzekering af te sluiten, een van de beste verzekeringen omdat ze onafhankelijk zijn ! En de dekkingen die ze aanbieden blijven toenemen. Ze worden steeds belangrijker! Blijf zo voort doen!

Agathe P.
Niels
Advocaat