Seraphin
Vraag een offerte

Motorverzekering Corona Direct: Wat moet je allemaal weten?

 • check-circle
  Een Motorverzekering Simulatie: eenvoudig en snel
 • check-circle
  Een Verzekeraar zoeken

98%van onze klanten beveelt
ons aan na een schadegeval.

Wil je een Motorverzekering van Corona Direct 🏍️? Ontdek de Waarborgen en de prijs! Gratis Simulatie en Offerte in 1 minuut!

Je wil graag een verzekering afsluiten voor je motor? Je denkt eraan om een motorverzekering bij Corona Direct af te sluiten? Vele Belgische motorrijders maken ook deze keuze. In dit artikel vind je informatie over wie Corona Direct precies is, welke waarborgen ze biedt en hoe je eenvoudig contact met hun team op kan nemen.

Met Seraphin, je digitale makelaar, kan je eenvoudig en snel een motorverzekering simulatie maken. Of je nu klant bent of niet! De simulatie is gratis en vrijblijvend.

Corona Direct Motorverzekering : Wie is Corona Direct?

Corona Direct is de directe verzekeraar van de bank Belfius. Wat is een directe verzekeraar precies? Een directe verzekeraar biedt verzekeringscontracten zonder tussenpersoon. Alle communicatie gebeurt dus ofwel per telefoon, ofwel per mail.

Wat zijn de Voordelen van een verzekeringsmakelaar?

Een direct verzekeraar heeft niet dezelfde voordelen als een verzekeringsmakelaar. In geval van een probleem met je motorverzekering dan kan je niet naar een agentschap en je krijgt een gepersonaliseerde oplossing. De enigste manier een offerte te krijgen is door langs te gaan bij één van de Harley Davidson concessiehouders die een verzekering bieden in partnerschap met Corona Direct.

Het voordeel met Seraphin, als digitale makelaar, is dat je geniet van alle voordelen van directe verzekeraars zonder alle ongemakken. Je krijgt bij ons onafhankelijk en deskundig advies over meer dan een dertigtal verzekeringsmaatschappijen en als je een probleem hebt staat Seraphin als jouw makelaar aan je zijde. Wij gaan samen met je op zoek naar de oplossing die het best bij je past!

 

Het voordeel van Seraphin? Alle onze diensten zijn online: je verliest geen tijd en je hoeft niet meer naar je verzekeringsmakelaar te gaan. Dit alles terwijl je geniet van een uitstekende kwaliteit en alle voordelen van een normale verzekeraar.

Wat zijn de Waarborgen van de Motorverzekering Corona Direct?

Zoals elke verzekering heeft de Corona Direct Motorverzekering verschillende mogelijke waarborgen. Je kan zelf kiezen welke waarborgen je afsluit naargelang je voorkeur en het type motor dat je bezit.

 • De burgerlijke aansprakelijkheid (wettelijk verplicht).
 • Rechtsbijstand (behalve in het geval van boete, of schade als gevolg van manifestaties of stakingen).
 • 24/24 uur bijstand.
 • Full omnium : Deze bestaat uit de waarborgen in geval van brand, diefstal, voertuigschade, natuurrampen en in geval van aanrijding met dieren.
 • Kleine omnium: Deze bestaat uit de waarborgen brand, diefstal, natuurrampen en en in geval van aanrijding met dieren.

De geschiedenis van Corona Direct

Corona direct bestaat al meer dan 80 jaar in België. Voorheen verzekeraar L'avenir of de Toekomst. Deze werd vervolgens overgnomen door Noord Hollandsche Verzekeringen. Later kwam het in handen van Artesia Banking Corportion dat in 2001 werd overgenomen door Dexia. Hierdoor werd Corona een dochter van de groep Dexia waaruit later Belfius ontstond. Nu is Corona Direct onderdeel van Belfius bank & verzekeringen.

Hoe contacteer ik Corona Direct voor mijn Corona Motorverzekering?

Je wil Corona Direct contacteren in verband met je Corona Motorverzekering ?
Je kan ze bereiken:

 • Per telefoon: 02 244 23 23.
 • Of via het contactformulier op hun website in te vullen.
 

Corona Direct is de eerste Belgische directe verzekeraar. Ze biedt verschillende verzekeringsproducten waaronder de Corona Direct Motorverzekering met verschillende mogelijke waarborgen zoals burgerlijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand, assistentie bij pech. Seraphin, de eerste Belgische digitale makelaar, geeft je een vrij en onafhankelijk advies voor jouw motorverzekering.

Met Seraphin kan je direct online een verzekering afsluiten. Dit alles terwijl je geniet van ons efficiënt en gepersonaliseerd advies.

Auteur van het artikel:

Andreas Stryckers
Andreas Stryckers

Verzekeringsexpert

Getuigenissen

Al meer dan 7000 tevreden klanten

Uitstekend - 4.4 op 5

Google

98% van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.

Alle beoordelingen

Seraphin

De prijzen, de reactiviteit en de sympathie zijn een plus punt 👍

Agathe P.
Peter
Metselaar