Seraphin | Vertrouwen en Beveiliging

Vertrouw ons!

Bij Seraphin doen we geen concessies op het gebied van veiligheid en transparantie. Daarom hebben we ons aangesloten bij verschillende federaties van verzekeringsmakelaars en organisaties die zowel innovatie als veiligheid en respect voor de regels van de financiƫle markt ondersteunen.

Licenties

Feprabel Logo
Votre Courtier Logo
FEWEB Logo
FSMA Logo

- Onze certificaten

Ons team bestaat uit professionele makelaars, erkend door de controlerende autoriteit voor financiƫle diensten, de FSMA. Wij zijn lid van Feprabel, de Belgische federatie van verzekeringsmakelaars en financiƫle bemiddelaars. Wij maken ook deel uit van Brocom, het platform dat makelaar federaties (Feprabel et FVF) en de voornaamste Belgische verzekeringsmaatschappijen verbindt.

- Onze titels tegen witwaspraktijken

Wij zijn erkend voor de preventie van het witwassen van kapitaal en financiering van terrorisme : een vorming erkend door de commissie voor het bank-, financie- en assurantiewezen.

Veiligheid

- Financieel ondersteunde innovatie

Seraphin is ondersteund door Innoviris, het organisme van technologische innovatie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Innoviris ondersteunt financieel de innovatieve oplossing voorgesteld door Seraphin.

- Strikte naleving van het SAPR

We hebben een strikt beleid met betrekking tot het bewaren van gegevens: de informatie die we vragen is privƩgegevens en kan gevoelig zijn. Daarom is de informatie die wij vragen alleen die informatie die gebruikt kan worden om u beter te adviseren en u te voorzien van een verzekeringsofferte.

INNOV Logo
RGPD Logo
Veiligheid

Klaar om verzekerd te zijn ?

Met Seraphin waren uw verzekeringen nog nooit zo eenvoudig

Een offerte verkrijgen