Seraphin | Werking en Beveiliging | Seraphin.be

Vertrouwen en veiligheid : Waarom ons vertrouwen ?

Seraphin is ondersteund door Innoviris, het organisme van technologische innovatie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Innoviris ondersteunt financieel de innovatieve oplossing voorgesteld door Seraphin.

We zijn gecertificeerd door de FMSA, De autoriteit voor financiële diensten en markten. Zij houdt toezicht op de activiteiten van verzekeringsmaatschappijen en bemiddelaars in België. Wij zijn in België gecertificeerd om verzekeringen te verkopen en advies te geven. Seraphin heeft een volledig team en beschikt over de noodzakelijke ervaring om aan u behoeften te beantwoorden.

Wij zijn gevestigd in Brussel en wij zijn een team van opgeleide en gediplomeerde professionals. Wij hebben de passende opleidingen gevolgd en zijn persoonlijk geaccrediteerd door de FSMA.

Wij worden erkend door onze sector. Wij maken deel uit van beroepsverenigingen :

  • Als lid van Feprabel, de Belgische federatie van verzekeringsmakelaars en financieel bemiddelaars.
  • Als lid van Feweb : de federatie van digitale dienstverleners, deze die de beste klantervaring en het beste web gebruik garandeert.

Wij hebben een strikt beleid met betrekking tot gegevens : De informatie die wij u vragen zijn privégegevens en kunnen gevoelig zijn. Het is daarom dat de informatie die wij u vragen enkel gebruikt mag worden om u beter te adviseren. Geen enkel van deze gegevens zal doorverkocht worden aan derden .