Seraphin | Geschiedenis van Seraphin, de eerste Digitale Makelaar van België

Onze geschiedenis

Met Seraphin, hebben we besloten de eerste digitale makelaar te lanceren. Seraphin vergezelt en begeleidt ieder van zijn klanten, rechtstreeks vanaf hun bank, in het ondoorzichtige gebied van verzekeringen.

Eén vraag over het ontstaan van Seraphin : waarom is het vandaag onmogelijk thuis snel en eenvoudig een verzekering te kopen ? De twijfels van de verzekerde zijn enorm. De verzekering is een ondoorzichtige en saaie materie waar men dikwijls moeilijk de weg in vindt. Weet u bijvoorbeeld hoe een onderscheid te maken tussen een essentiële en nutteloze of overbodige verzekering ? De keuze is moeilijk omwille van verschillende redenen : De belangrijkste verschillen in prijs en in dekkingen van tussen maatschappijen, de kleine nuances tussen de verschillende typen van producten, zonder te spreken van de onbegrijpelijke algemene voorwaarden. Dit maakt de keuze van een verzekering moeilijk voor zij die niet geadviseerd worden noch expert zijn op dit gebied.

Het antwoord op dit gebrek aan duidelijkheid, dat ons het idee gaf de eerste digitale makelaar te creëren, is Seraphin. De onwaarschijnlijke vereniging van een ondernemer, digitale nativen en een verzekeringsexpert. Onze doel ? Een platform creëren om verzekeringen te vereenvoudigen en te optimaliseren. Seraphin wenst het alle Belgen mogelijk te maken hun situatie te optimaliseren, dit wil zeggen hun dekking te vergroten en tegelijkertijd hun facturen te verminderen.

Seraphin, de digitale makelaar die uw verzekeringen optimaliseert.